hayırlısı olsun senin için insallah hamilesindir benim günümde yarın bakalım
kısmet canım...evet yosada sakın üzülme daha çoook vaktin var...ama bence hamişsinnnnnnnn
sen gördünmü yeni topiyi ekim ayı listemizi yaptım eylülde adet olanlar oradalar...tabi bende.inşalahh bakalım inşallah sizde bu ay hamile olursunuzdaa mayıs annelerinde toplanırızz
sen gördünmü yeni topiyi ekim ayı listemizi yaptım eylülde adet olanlar oradalar...tabi bende.
tatlım bugünde hava güzeldi ama...sen hamilelikten üşürsün. kendine dikkat et canım.yaa kızlar ben bugün sabahtan beri çok üşüyorum kat kat giydim ama ısınamadım bir türlü hamileler üşürlermiş ama bugün hiç ısınmadım hasta falanmı oluyorumki korktum valla sebebi sadece hamileliktir inşallah
hadii inşallah sende hamileisndir benim günüm 19unda
tatlım bugünde hava güzeldi ama...sen hamilelikten üşürsün. kendine dikkat et canım.
ben yarın dedim ama benim 18 i yani bugün saate hiç bakmadım
ayse ve leyla benimde adet tarihim 27 eylül karnım ve kasıklarım ağrıyor,karnımda şişlik var ve akıntım va.ilk hamileliğimde aynı şeyleri yaşamıştım sizde neler var
arkadaslar bişiy sorucam bir arkadasımdan duymustum erken hamilelik belirtilerinde göbekte çok belirgin olmayan kahverengi bi çizgi oluyormus doğrumu acaba bileniniz var mı?
benim adetten önce olduğu için cokta heveslenmiorum yarın belli olur
genelde hamileliğin ileriki aylarında çıkıyormuş bu çizgi canım
ama bazı kişilerde hamilelik belirtisi olrak hemen çıkarmış hatta bendede var daha öğrenmeden çizgiyi gördüm ben :))))
iyigeceler kızlar...ben çıktım bayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?