kızlar beni de eklemenizi istemiştim ama göremedim ismimi orda olmak bile umut vercek bana bi zahmet eklerseniz 27 eylül
benn geldimmm
hoşgeldin canım...tebriklerbenn geldimmm
hosgelin tatlim,listede hamile oldugun yaziyor.tebrik ediyorum seni,kocaman opuyorumopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım...tebrikler
silikte olsa görülmüş...buda hamilesin demik tatlımm...ayy çok sevindim valla...alkisalkisalkissaoll tatlımm ama günüm dolmadıı 2. cizgide silikk yanılmayız inşş
silikte olsa görülmüş...buda hamilesin demik tatlımm...ayy çok sevindim valla...alkisalkisalkis
ozaman kesin inanırsın artık...içinde rahatlar.yerimsenibensaolll bitanemm yarınn kan tahlili yaptırıcamm delikafadulden
biz beklemedeyiz ah ahh...slm kızlar iyigeceler,yeni hamişler tebrikler valla hergün böle güzel haberler alınca acayıp mutlu oluyorum,darısı başımıza:)))))
ozaman kesin inanırsın artık...içinde rahatlar.yerimseniben
saolll bitanemm yarınn kan tahlili yaptırıcamm delikafadulden
sabahı bir ederim artık aslında ben adetimi beklicektim bugün içimden bi ses koş eczaneye gidipte gebelik testi al dedi kaydirigubbakcemile3 yani anlık oldu herşey yarın belli olur :lepi:
yaa nasıl çıktı hayret ettim...bazılarının adet günü geçtiği halde belli olmuyor.benimde öyle olmuştu adetim 3gün geçti test yapyım çıkmadı 3gün sonra yaptığımda çıktı. demek sen adetten hemen sonra kaldın a.ssabahı bir ederim artık aslında ben adetimi beklicektim bugün içimden bi ses koş eczaneye gidipte gebelik testi al dedi kaydirigubbakcemile3 yani anlık oldu herşey yarın belli olur :lepi:
yarini sabirsizlikla bekliyorum.tahlil sonuclari yarin cikarmi?sonuclari al gel de sevinelim:))
ayy canımm çok sevinmeyelim belkide deilimdir bi arkadasta aynı bnm gibi olmus adetine varmıs silik cıkmıs hamile deilmiş :1no2:
hadi hayırlısı beyzacım heyecanlısın dimi canım bende kan testinin sonucunu beklerken çatlamıştım :))) inşallah alıcaz güzel haberi stres falan yapma kendine zaten silik çizgin var sadece emin olmak kalıyo geriye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?