Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

Canım benim Allah Razı Olsun.. Ne güzel hepiniz sevincime ortak oldunuz:) Sizleri çok seviyorum...
İnşallah senin de vardır bebeğin ve adet olmazsın. Dua edelim olur mu??
Ben 28 Eylül'de gelebileceğim sanırım KK'ya. Yarın akşam yola çıkıyoruz, 10 gün yokum:))) Aaa ama babam şuu vınnn internetten almış:)) Belki orda da girerim:))

azizecim bende adet oldum bugün ekim ayı listene eklermisin 17 ekim diye. ümitler hiç bitmez durmak yok yola devam

bılmıyorum canım yaa beklemek yoruyo adamı baska bısey degıl belırtılerın varmı varsa neler acaba

ne biliyim canım ya akıntım var adet oluyormuş gibi bakıyorum yok.adet belirtileri var dün olacaktım adet akşam test yaptım negatif çıktı acaba olmazsak bi kaç gün sonra bi dahamı yapsak :gitme:

olabilir biraz daha bekle yine yap bence canım hemen umutsuzlığa kapılma sakın :teselli:

ole yapıcam canım yaa ama dedıgın gıbı hemen umutsuzluga kapıldım offff

ekim ayında hamile kalmak isteyenler diye bi topik açılmasını bekliycezz :gitme:

hıhıhıhı cok dogru soyluyosun bu ay olmadı eylul ayına ınsallh

ne biliyim canım ya akıntım var adet oluyormuş gibi bakıyorum yok.adet belirtileri var dün olacaktım adet akşam test yaptım negatif çıktı acaba olmazsak bi kaç gün sonra bi dahamı yapsak :gitme:

bılmıyorumkı bacım bakalım bugun hasta olmam lazım ama hıc belırtım yok kasık agrımda yok yumurtlama gunumden berı fecı sekılde gogus bel agrım var akıntım var ve vucut ısınm yuksek bakalım kısmet

benım bı tane arkadasım hamıle oldugunu ogrendı 2 3 gun once ondakı belırtıler sunlar
1. bel agrısı
2. kabızlık
3. gaz problemı
4 gece uykusu yok duzen bozuklugu
5.halsızlık
hadı hayırlısı ınsallh bızde hamıss oluruz

önemli olan adet olmamak ve testin pozitif çıkması canım belirtiler zaten adet belirtileri gibi..bakıyorum günü gelemeden yapan arkadaşlarda bebek varsa 2. çizgi silik çıkıyor..ben gününde yaptım sadece tek çizgi var....adet olmayı bekleyeceğim artık...:gitme:

kızlar bende hamileyim adet belirtileriinin aynıs var

butun hamile arkadaslarimi caaaaaani gonulden kutluyorum.Saglika bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz insallah.her bu topige ugradigimda hamile haberleri alip cok seviniyorum kaydirigubbakcemile5

akısana bıraktım gııdyorum sonu hayırmı sermı bılmıyorum ama gıdıyorum (hamıle arkadaslarımıda tebrık edıyorum)

ya arkadaşlar ben hakkaten sıkıldım ya. 4 yıllık evliyim. benim 8. ay olucak ne eşimde ne bende bi sorun var akannehir . bi de doğum aralığa denk gelsin o sırada rapor yaz tatili falan çocuk 8 ay olur öyle işe başlarım diye hesap yapıyordum ya :gitme: . 8 ay tamam çok uzun bi zaman değil ama evliliğimizin ikinci yılından beri çocuk soruyolar. çalışmalara başlayıncaya kadar koymuyodu bu laf bana ama şimdi fena bozuluyorum. hakikaten takmadığım ayda oldu ama olmayınca olmuyo.

canını sıkma işallah en kısa sürede olur canım. vakti zamanı gelince rabbim sanada nasip eder.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…