kızlar bugun adet olamam gerekıyodu dayanamayıp yaptım vee yıne negatıfffff sızce erkenmı daha
kızlar bugun adet olamam gerekıyodu dayanamayıp yaptım vee yıne negatıfffff sızce erkenmı daha
ben anlamıştııımmm dedim sana dedim kaydirigubbakcemile2 canım inanki çok sevindim allah sağlıklı sıhatalı bi evlat nasip etsin sana, çok çok çok sevindim :lepi: bakalım ben napıcam 30 eylülü bekliyorum en geç benim günüm sanırım ama bende erkenden başlıcam test yapmaya bizde ilk kez bu ay denedik inşallah bizimde bebişimiz olur bir an önce hamile olmak istiyorum bende :CüvCüv:
canım aynı şekilde benimde dün olmam gerekiyordu bende yaptım benimde negatif çıktı.. ne yapcaz??
canım aynı şekilde benimde dün olmam gerekiyordu bende yaptım benimde negatif çıktı.. ne yapcaz??
bılmıyorum canım yaa beklemek yoruyo adamı baska bısey degıl belırtılerın varmı varsa neler acaba
olabilir biraz daha bekle yine yap bence canım hemen umutsuzlığa kapılma sakın :teselli:
ekim ayında hamile kalmak isteyenler diye bi topik açılmasını bekliycezz :gitme:
ekim ayında hamile kalmak isteyenler diye bi topik açılmasını bekliycezz :gitme:
ne biliyim canım ya akıntım var adet oluyormuş gibi bakıyorum yok.adet belirtileri var dün olacaktım adet akşam test yaptım negatif çıktı acaba olmazsak bi kaç gün sonra bi dahamı yapsak :gitme:
benım bı tane arkadasım hamıle oldugunu ogrendı 2 3 gun once ondakı belırtıler sunlar
1. bel agrısı
2. kabızlık
3. gaz problemı
4 gece uykusu yok duzen bozuklugu
5.halsızlık
hadı hayırlısı ınsallh bızde hamıss oluruz
benım bı tane arkadasım hamıle oldugunu ogrendı 2 3 gun once ondakı belırtıler sunlar
1. bel agrısı
2. kabızlık
3. gaz problemı
4 gece uykusu yok duzen bozuklugu
5.halsızlık
hadı hayırlısı ınsallh bızde hamıss oluruz
canım tebrikler hayırlı olsun bebeişin alkisalkisalkisbenide hamişlere eklermisiniz. Yüde Allahım herkese nasip etsin işallah:Saruboceq:
canım tebrikler hayırlı olsun bebeişin alkisalkisalkis
ya arkadaşlar ben hakkaten sıkıldım ya. 4 yıllık evliyim. benim 8. ay olucak ne eşimde ne bende bi sorun var akannehir . bi de doğum aralığa denk gelsin o sırada rapor yaz tatili falan çocuk 8 ay olur öyle işe başlarım diye hesap yapıyordum ya :gitme: . 8 ay tamam çok uzun bi zaman değil ama evliliğimizin ikinci yılından beri çocuk soruyolar. çalışmalara başlayıncaya kadar koymuyodu bu laf bana ama şimdi fena bozuluyorum. hakikaten takmadığım ayda oldu ama olmayınca olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?