Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

azizecim beni listeden silin çok moralim bozuk 16. adet olmam gerekiyodu ama kasık ağrılarım dayanamaycağım şekilde olunca doktora gittim vajinal muayene yaptı yara ve iltihap tespit etti ve eğer fazla kilolarımı vermezsem çocuğun olmaz dedi ultrasonda falan baktı rahmim normal gelişiminde ancak kilo vermem gerkiyomuş dengeli bir şekilde moralim çok bozuldu ben hamilelik beklerken çocuğun olmaz cvp+ilk defa vajinal muyene olmak beni mahvetti çok mutsuzum gün boyu ağladım zaten o yüzden eni silin ve bir yılda yazmayın olurmu ne kese ne bebek görmrdim ultrasonda hadi ii geceler

Kıyamam canım benim herşeyin hayırlısı. Kendini koyuverme öyle hemen pest etmek yok olucak birgün inş..

Geçmiş olsun cnm. sakın kendini bırakma arkadaşım moralini bozma iyi düşünelim iyi olsun doktor kontrolünde güzel sonuçlar alirsin zamanla. Ayrıca hic olmayacak gibi bisey dememiski yani zamanla düzelir hersey kardesim
aramızdan ayrılmak senin kararın ama lütfen ayrılık nedenin bu olmasin yani duygularini burda paylastikca rahatlarsin biraz da olsa bence.
Dualarımız Seninle:gitme:

Canim yumurta takibine takilma derken ne demek istiyorsun? Biz yumurtlama oldugu gun ve ertesi gun denedik, sonra biraktik. Kusura bakma arkadasin dedigi gibi ozel olmucaksa, ondan sonra her 2 gunde bir denediniz mi? :kedi:

bende varım inş.bu mübarek günlerde yavrularımız gelir adetim 19 eylül beklemek çok zor rabbim yüzümüzü güldürür inş.

insanin uykusu kacmaz mi hic ya? Ya ben var ya her gun bi testi murdar ediorum meraktan...of offf, su gunler bi gelse gecse...cifte bayram yapariz insallah kizlar 20 eylulde:))

keşke test alabilsede mundar etsem. geçen ay o kadar çok aldımki eczaneden şimdi utanıyorum küçük bi yerde yaşıyoruz. doğudayız karadenizli olduğmuz için kabak gibi yaptığımız her şey belli oluyo o yüzden test alamıyorum perşembe doktora gidicem:kedi:

Evet ben internetten siparis etmistim, bu gidisle asil hamile kaldigim zaman evde test olmucak kaydirigubbakcemile3

Insallah hamis kaliriz hepimiz bu ay hayirlisiyla da testlere ihtiyac kalmaaaazzzz

Hadi ben kactim arkadaslar, bizim burda iftar vakti...Herkese hayirli gecelerrrr

ben dayanamadım sahura kaltığım gibi test yaptım ama sonuç((((( tek çizgi :gitme: biliyorum söylediniz çıkmaz diye ama durduramadım kendimi kaydirigubbakcemile
zaten adet belirtileri de başladı ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum karakışta gibi patik çorap ne bulduysam giydim:))))) sanırım bu ay ilk kırmızı kartımı alıcam delikafadulden

bende aynı şekildeyim ayaklarım buz gibi sanırım o kartı bende görücem:gitme:

moralini hemen bozma biraz daha bekle adet olmazsan tekrar test yaparsın ama kendini iki duruma da hazırla üzülmemek için.sonra toparlanmak zaman alıyor canım...

sen hamilemisin canım düşükle ilgili bi topik açmıssın

düşük yaptım canım toparlanıyorum şimdi...heyecanla bebeğe dair planlar yaparken o bizi bırakıp gitti.eşim olmasa kendime gelemezdim çok üzüldüm.ama hayat sürprizlerle dolu...biraz zaman geçsin çalışmalara başlarım yine :)

aynı kaderi paylaşıyoruz bende geçen ay düşük yaptım. şimdi bekliyorum bu ay ne olacak diye adet düzenimde bozuldu. ortada kaldım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…