Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

maşallah demekki iyi bakmış anneciği
bakalım ikinci nasıl olcak....bazen korkuyorum yapmasammı diyorum iki çocukla nasıl olur diyorum....erenede kıyamıyorum çok istiyor kardeşi olsun.ayy of çok zor geliyo hamilelik bebek o zor günleri yine yaşamak beni korkutmuyo deyil canım.rahata ermişken sil baştan.

ama kardeş olayı süper bişey bence azizecim,yanlız kalmasın bu yakışıklı oğlan:)))
çok istiyorum aslında bebek kokusunu bile özldim valla...hayırlısı olsun rabbim herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin...inşallah sizlrinde hamile haberini alırım...:Saruboceq:

ayy bu senin oglun mu cok tatliymis allah bagislasin bence de yani sleepy hakli yanliz kalmasin
evet ablası benim oğulum...ben büyüttüm valla şimdide ben kardeş istiyorum diye tutturdu.darısı başınıza kızlar.anne olmak çok başka bişey hele bide genç anne olmak...a.s

iyi geceler kızlar ben bugün katıldım aranıza kasık batmalarım tam gaz devam inşallah bu sefer olmustur....

günler geçmek bimiyo... acaba hamilemiyim sorusu bi an bile beynimden gitmiyor. çok istiyorum anne olmayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:1hug:

özlemcim sen dr.gitmedinmi hala...gitsen iyi olur aslında.

canım bilemiyorum yaa şuan hesaplarıma göre 5+2 yim geçenki hamileliğimde gittiğimde 6 haftalıktı fakat geç döllenme olmuş dedi ve görememişti o yüzden biraz daha beklemek istedim belki cumaya giderim bayram öncesi canım bilmiyorum haklısın aslında gitmem iyi olur canım.

bebişkom nasıl gidiyo hamilelik dr a gittinmi canım ben bayramdan sonra düşünüyorum gitmeyi anca görürüm keseyi diye

test sonuclarini almaya esim gitmisti cuma gunu.pazartesi esiniz gelsin kontrol icin demis doktor. bugun gittim cnm utrosyona felan girdim 2 kutu vitamin yazdi 2 hafta sonra tekrar gitcem. ozlemcim git bence yani en azindan allah korusun hersey yolundami bi ogrenmis olursun. bende ilk hamileligimde diyordum 1 2 ay gecsin oyle giderim. evet 2 ay sonra gittik ama dusuk yaptigim icin gittim. oyuzden korkuyorum hicbirseyi ihmal etmek istemiyorum

tatlım sen geç bile kalmışsın...ben dr.gittiğimde 3 haftalıktım ama yinede gittim ilaç falan veriyorlar anne ve bebek için.gecikme canım senin yerinde olsam öğrenir öğrenmez giderdim valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…