Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

kesin hamilesin hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
slm kızlar....nasılsınız..neler var neler yok...bi hamile haberi aldım.çok sevindimgizser hayırlı olsun canım.

benide ekler misin 21 eylül istenmeyen adet tarihi...
belirtiler: 1 haftadır aşırı mide rahatsızlığı son günlerde gen aylarda olmayan kasık batmaları sanki karnım geriliyo gibi hissediyorum bide şiş gibi iftarda çok az yememe rağmen yatana kadar çok rahatsız oluyorum sahurda ve sabahları mide bulantıları bide çok ıslak adete yakın kuruması gerekiyormuş sanırım benimki gayet ıslak....3 aydır psikolojik belirtiler yaşıyorum inşallah bu sefer doğrudur...

hadi inşallah :)

kaydirigubbakcemile

evet erken canım yaa ama dayanamıyoruz işte sabah akşam aklımda oldumu acaba diye eşimde merak ediyo çok komik oluyo alkisalkisalkis, hatta ben şimdiden"ya işte midem bulanıyor galiba " falan diyorum sanırım piskolojik oluyor bunlar hihoyyyt, heralde hamile kalsam neler yapacağım eşime klava:, ama okadar da yapalım dimi kızlar :içelim:[/QUOTE]

Canım naz yapmaya ben de başladım:)) Pantolon sıkıyor ve kasık ağrılarım oluyo, ben hemen aşkımm bebiş tekmeliyoo,, bana bi su ver vs vsD Şaka olduğunu bildiği halde onun da hoşuna gidiyo:))) Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
Hayırlısı bakalım

eylül 29 unu bekliyorum umarım çift çizgiyi bu ay görürüm :) bu ay gecen ay kadar sorun yapmıyorum kendime gecen ay kan tahlili yok idrar tahlili varmı yokmu şimdi sadece dua ediyorum

kızlar benımde 5 gunum var bakalım hayırlısı yaa 17 ya 19 zu bakalım bıde benım goguslerım yuöurtlama gunumden berı agrıyo bıde vucut ısın esıme gore yuksekmıss ole dıyo szce ne dır ne degıldır bu arada jamıs arkadasaları tebrık ederım

Canım naz yapmaya ben de başladım:)) Pantolon sıkıyor ve kasık ağrılarım oluyo, ben hemen aşkımm bebiş tekmeliyoo,, bana bi su ver vs vsD Şaka olduğunu bildiği halde onun da hoşuna gidiyo:))) Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
Hayırlısı bakalım[/QUOTE]

çok güzel yaa inşallah hayırlısıyla allah nasip etsin, biz 1,5 yıllık evliyiz hala bi aile olduğumuzu düşünmüyoruz aynı evde yaşır gibi hissdiyoruz, bebek gelirse işte ozaman artık bizde bi aile gibi hissedebileceğiz opuyorumnanaktan

demetnur inşaallah güzel haberlerle bizede umut ışığı verirsin :) benimde göğüslerim cok ağrıyor arada şiş gibi geliyor ama bunların psikolojik olma durumunuda aklımdan çıkaramıyorum

canım yaa ben hıc takmıyorum ara ara aklıma gelıyo kısmet yaaa mubarek ramazan ayı bol dua edelım kızlar alh herkesın gonlune gore versın

hepimiz inşallah cok gec olmadan anneliği tadarız :) beklemeyi ve sabretmeyi öğrendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…