• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

bütün arkadaslarıma cok tesekkür ederim sağolun kızlar
hiç beklemediğimiz bir ayda hamile kalmısım ben ilaç kullanmayıda bırakmıstım ama demek zamanı bu aymıs
belirtilerim üşümem vardı birde adet olacakmısım gibi sancılarım vardı en son test yapmamı saglayan belimin ortasında bir agrı vardı sanki tutulmus gibi ve herseye aglıyordum
allahım bu mübarek ayda isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin allahım kimsenin umudunu yarım bırakmasın hepinizin testleri pozitif cıksın :Saruboceq: :Saruboceq:

bende temmuzda dusuk yaptim umarim bu ay hamile kalirim cok uzuluyorum ya:( umarim tum isteyenler yuceALLAHIM nasip eder bu mubarek ayda

kızlar benide yazın bende bu ay çok olsun istiyorum.adet tarihim 14 eylül inşallah kırmızılar gelmez :))

hakikaten arkadaşım ne güzel söylemissin.Eskiden dediğin gibi daha kolaymış sanki.Aslında halende bilinçli olmayıp 5-6 çocuk yapanlar doktor yüzü görmeyen insanlar var.Bu forumdaki arkadaşları okuyorum bazıları gerçekten senelerdir uğraşıyo.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ama yapıp yapıp sokağa atanlar yuvalara verenleri gördükçe dünyanın düzenine şaşmamak elde değil.Allahım isteyen herkese tezelden nasip etsin.Benim günümde 7 eylül hayırlısı allahtan.[/QUOT

aa canım benimde 7 eylül ama hiç bi belirti yok ne yazıkki:)) sanırım olmayacak yine sende varmı bi belirti falan.

selam herkese ben de temmuzda düşük yaptım eylulde tekrar hamile kalmak istiyorum benım tarıhım 27 eylul

benide yazın 07 eylül... bu ikinci eylül beklentim... :( 2 seneden sonra artık bu ay olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:gitme:

inşallah kızlar her isteyen bu ay hamiş olurda patlama yaparız..ne güzel olur yaaa...
ben 3 kayıptan sonra bebeğimi artık kucağıma almak istiyorum..allahım kucaklarımıza sağlıklı hayırlı evlatlar ver...

henuz liste yok ama 2 kişi sevinçli haberi aldı şimdiye kadar sanırım. daha erken biraz çoğalalım diye heralde :) aa çoğalalım dedim hayırdır inşallah :) Allah söyletti galiba kaldı 6 gun yerimseniben

Back