arkadaşlar allahın izniyla eylül ayında çift çizgiyi görmek istiyorum..benim gibi bekleyen arkadaşlar hadi beraber paylaşalım..:lepi::CüvCüv:
benide yazın 4 eylül
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar allahın izniyla eylül ayında çift çizgiyi görmek istiyorum..benim gibi bekleyen arkadaşlar hadi beraber paylaşalım..:lepi::CüvCüv:
hakikaten arkadaşım ne güzel söylemissin.Eskiden dediğin gibi daha kolaymış sanki.Aslında halende bilinçli olmayıp 5-6 çocuk yapanlar doktor yüzü görmeyen insanlar var.Bu forumdaki arkadaşları okuyorum bazıları gerçekten senelerdir uğraşıyo.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ama yapıp yapıp sokağa atanlar yuvalara verenleri gördükçe dünyanın düzenine şaşmamak elde değil.Allahım isteyen herkese tezelden nasip etsin.Benim günümde 7 eylül hayırlısı allahtan.[/QUOT
aa canım benimde 7 eylül ama hiç bi belirti yok ne yazıkki:)) sanırım olmayacak yine sende varmı bi belirti falan.
benide yazın 07 eylül... bu ikinci eylül beklentim... 2 seneden sonra artık bu ay olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:gitme: