• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

kıslar ben kırmızı kartı yedim yine.....senağlama
daha da bundan sonra hiç bir belirtiye takılmam olacaksa olur. of of

bu arada serinciğim senin adına çok sevindim . inşallah kucağına aldığın günleride görürsün canım. nolur bizim için dua et.. sonbaharda bizde görelim o çift çizgiyi...

serincim tebrikler...

kızlar ben de bu ay hamile kalmak istiyorum..şu bal tarçın çörekotu karışı ne yapan varsa bi anlatsın faydalanalım...tşk

birde bişi sorcam benim dün kahverengi lekem geldi sonra bişi yok yarın normal adet günüm şimdi ben yumurtlamayı takip etmek için dünü mü ilk gün sayıcam yoksa kanamanın iyice başladığı günü mü??
(2 ay önce erken doğum yaptım onun etkisi olabilir mi??)

[cevap için sagol canım sanırım dediğin gibi korunmayı bırakalı dzenim oturmadı inş bu hamiş olurumda hiç gelmez kırmızılar

bende istiyoruuuum eşimde çıldıracak gecen ay adetım bıraz gecıktı aramalar cogaldı gelıp benı gormeler falan guzeldı bebegım bızı bekletmeden hemen gelır umarım

slm arkadalar,eylul ayinda hamile kalmayi.cok ama cok istiyorum..her adet olusumuzda tamam artik akisina birakicaz diyoruz ama olmuyor iste bi dahaki adet gunun iple cekiyoz bebisim olucak mi diye offff.......adet gunum 16 eylul hayirlisi ins..... buyuk hayalim anneligi taatmak bebk sahibi olmak .....YUCE RABBIM HEPIMIZIN SESINI DUYSUN INS ALLAH CUMLEMIZE NASIP ETSIN..

slm arkadalar,eylul ayinda hamile kalmayi.cok ama cok istiyorum..her adet olusumuzda tamam artik akisina birakicaz diyoruz ama olmuyor iste bi dahaki adet gunun iple cekiyoz bebisim olucak mi diye offff.......adet gunum 16 eylul hayirlisi ins..... buyuk hayalim anneligi taatmak bebk sahibi olmak .....YUCE RABBIM HEPIMIZIN SESINI DUYSUN INS ALLAH CUMLEMIZE NASIP ETSIN..

aminnnnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnn
bendeeeeee eylüldee kalmayı çok istiyommmmmm :sm_cool: eylülde gel şarkısını söylesem şaka bi yana bugün çok sevdiğim bi arkideşim hamişlik haberini aldım çok çok mutlu oldumm inşallah rabbim bizede nasip eder

kendimize değilde karşımızdakine dua edersek kabul olma ihtimali daha yüksek :) birbirimiz için dua edelim kıslarrr a.s.

kızlar öncelikle hamiş olanları tebrik ediyorum..allah sağlıkla kucaklarnıza almayı nasip etsin..bu arada bal çörek otunu soran arkadaşlarımız var..1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı tarçın 1çay kaşığı dövülmüş çörek otunu karıştırıyosun..ve sabak akşam bi tatlı kaşığı aç karnına içiyosun..adetin 2. günü başlanıp 12.güne kadar...sevgiler umarım kullananların işine yarar..

merhaba kızlar bende geldima.s.ben son 6 yıldır her ay hamile kalmak istiyorum vallakaydirigubbakcemile3eylül ekim kasım hiç fark etmez yeter ki artık hayırlısıyla olsun :Saruboceq:bebiş isteyen herkesin duaları bir an önce kabul olsun inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:bu mübarek günlerde allahım dualarınızı boş çevirmesin inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:a.s.

merhaba kızlar bende geldima.s.ben son 6 yıldır her ay hamile kalmak istiyorum vallakaydirigubbakcemile3eylül ekim kasım hiç fark etmez yeter ki artık hayırlısıyla olsun :Saruboceq:bebiş isteyen herkesin duaları bir an önce kabul olsun inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:bu mübarek günlerde allahım dualarınızı boş çevirmesin inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:a.s.

aminnn canım benimmm
inşallh allahım gönlüne göre verir canımcım opuyorumnanaktan

maaaalesef ben kirmizi kart gordum...2 eyluldeydi gunum,ama 31 agustos yani bugun adet oldum.ama yine de eylule adayim.bir sonraki eylul tarihim 27-si......hayirlisi bakalim....galiba ilk ben hayal kirikligi yasadim ve insallah da son olurum.umarim burdaki herkes bu ay hamile kalir:) umutsuzluga kapilmayalim....opuyorum kocamanopuyorumnanaktan

maaaalesef ben kirmizi kart gordum...2 eyluldeydi gunum,ama 31 agustos yani bugun adet oldum.ama yine de eylule adayim.bir sonraki eylul tarihim 27-si......hayirlisi bakalim....galiba ilk ben hayal kirikligi yasadim ve insallah da son olurum.umarim burdaki herkes bu ay hamile kalir:) umutsuzluga kapilmayalim....opuyorum kocamanopuyorumnanaktan

canım benim çok üzülmemene sevindim hayırlısı tabi herşeyden önce inşallah allahım gönlüne göre verir canım hepimizin gönlüne göre opuyorumnanaktan

bu arada ben de 12eylül bekliyorum ama bu ay ne stres var ne de bu defa olacakmış gibi geliyor ya anlamıyorum ben bu işi eskiden kadınlar hiç yumurtlama falan bilmeden hemen hamile kalıyormuş biz şu hormonlu yiyecekler yüzünden ne kadar etkileniyorz ne sağlıksız bir çağda yaşıyoruz ay biraz dolmuşum kızlar da üzülüyorum ya sadece kendime değil burda binlerceyiz ve burda olmayanlarda var tabi her ay bir umut bekleyip duruyoruz rabbim inş dualarımızı kabul eder inanın dualarım hep hepimiz için inş sevinçlerimizi paylaşırız en kısa zaman da çok uzun oldu kusura bakmayın öpüyorum hepinizi

hakikaten arkadaşım ne güzel söylemissin.Eskiden dediğin gibi daha kolaymış sanki.Aslında halende bilinçli olmayıp 5-6 çocuk yapanlar doktor yüzü görmeyen insanlar var.Bu forumdaki arkadaşları okuyorum bazıları gerçekten senelerdir uğraşıyo.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ama yapıp yapıp sokağa atanlar yuvalara verenleri gördükçe dünyanın düzenine şaşmamak elde değil.Allahım isteyen herkese tezelden nasip etsin.Benim günümde 7 eylül hayırlısı allahtan.

Son düzenleme:
kızlar öncelikle hamiş olanları tebrik ediyorum..allah sağlıkla kucaklarnıza almayı nasip etsin..bu arada bal çörek otunu soran arkadaşlarımız var..1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı tarçın 1çay kaşığı dövülmüş çörek otunu karıştırıyosun..ve sabak akşam bi tatlı kaşığı aç karnına içiyosun..adetin 2. günü başlanıp 12.güne kadar...sevgiler umarım kullananların işine yarar..

ben simdi hazirladim onu canim.yarin adetimin ikinci gunu.basliycam hayirlisiyla.yardimin icin tesekkurler....opuyorumnanaktan
ben dün test yaptım pozitif ,hala inanamıyorum bir mucize oldu sanki
allahım bu mübarek günlerde herkesi sevindirsin :Saruboceq:

:CüvCüv::CüvCüv:seni de coooooooooook tebrik ediyorum,cok sevindim.darisi butun isteyenlerin basina insallah.kk-miza yeni bir bebek daha geliyor,:emir_bebek:hem de bu guzel ayda,ne guzel.Allah tamamina erdirsin canim...opuyorumnanaktan

canım benim çok üzülmemene sevindim hayırlısı tabi herşeyden önce inşallah allahım gönlüne göre verir canım hepimizin gönlüne göre opuyorumnanaktan

amin canim.....insallah.....gecen ay cok umutlanmisdim ve cok buyuk bi hayal kirikligi yasadim.o yuzden artik hayirlisi diyorum.Hayirlisiysa gelsin.....

aminnnnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnn
bendeeeeee eylüldee kalmayı çok istiyommmmmm :sm_cool: eylülde gel şarkısını söylesem şaka bi yana bugün çok sevdiğim bi arkideşim hamişlik haberini aldım çok çok mutlu oldumm inşallah rabbim bizede nasip eder

arkadasini tebrik edrim ins bi gun seninde hamilelik haberini aliriz canim

kızlar 2 günüm geçti bugün idrar testi yaptım çıkar diye umut etmiştim çıkmadı biraz daha bekleyecem ama hevesim kaçtı çünkü bu ay için çok umutlanmıştım 3 gün önce sırt üstü uzandığımda sanki sol kasığımda birşey var gibi oluyordu zaten belirtilerimde var ama sadece belirti olmakla kalacak herhalde:emir_bebek::sinifsinif:

Back