ben dün test yaptım pozitif ,hala inanamıyorum bir mucize oldu sanki
allahım bu mübarek günlerde herkesi sevindirsin :Saruboceq:
slm arkadalar,eylul ayinda hamile kalmayi.cok ama cok istiyorum..her adet olusumuzda tamam artik akisina birakicaz diyoruz ama olmuyor iste bi dahaki adet gunun iple cekiyoz bebisim olucak mi diye offff.......adet gunum 16 eylul hayirlisi ins..... buyuk hayalim anneligi taatmak bebk sahibi olmak .....YUCE RABBIM HEPIMIZIN SESINI DUYSUN INS ALLAH CUMLEMIZE NASIP ETSIN..
merhaba kızlar bende geldima.s.ben son 6 yıldır her ay hamile kalmak istiyorum vallakaydirigubbakcemile3eylül ekim kasım hiç fark etmez yeter ki artık hayırlısıyla olsun :Saruboceq:bebiş isteyen herkesin duaları bir an önce kabul olsun inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:bu mübarek günlerde allahım dualarınızı boş çevirmesin inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:a.s.
aminnn canım benimmm
inşallh allahım gönlüne göre verir canımcım opuyorumnanaktan
maaaalesef ben kirmizi kart gordum...2 eyluldeydi gunum,ama 31 agustos yani bugun adet oldum.ama yine de eylule adayim.bir sonraki eylul tarihim 27-si......hayirlisi bakalim....galiba ilk ben hayal kirikligi yasadim ve insallah da son olurum.umarim burdaki herkes bu ay hamile kalir:) umutsuzluga kapilmayalim....opuyorum kocamanopuyorumnanaktan
bu arada ben de 12eylül bekliyorum ama bu ay ne stres var ne de bu defa olacakmış gibi geliyor ya anlamıyorum ben bu işi eskiden kadınlar hiç yumurtlama falan bilmeden hemen hamile kalıyormuş biz şu hormonlu yiyecekler yüzünden ne kadar etkileniyorz ne sağlıksız bir çağda yaşıyoruz ay biraz dolmuşum kızlar da üzülüyorum ya sadece kendime değil burda binlerceyiz ve burda olmayanlarda var tabi her ay bir umut bekleyip duruyoruz rabbim inş dualarımızı kabul eder inanın dualarım hep hepimiz için inş sevinçlerimizi paylaşırız en kısa zaman da çok uzun oldu kusura bakmayın öpüyorum hepinizi
kızlar öncelikle hamiş olanları tebrik ediyorum..allah sağlıkla kucaklarnıza almayı nasip etsin..bu arada bal çörek otunu soran arkadaşlarımız var..1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı tarçın 1çay kaşığı dövülmüş çörek otunu karıştırıyosun..ve sabak akşam bi tatlı kaşığı aç karnına içiyosun..adetin 2. günü başlanıp 12.güne kadar...sevgiler umarım kullananların işine yarar..
ben dün test yaptım pozitif ,hala inanamıyorum bir mucize oldu sanki
allahım bu mübarek günlerde herkesi sevindirsin :Saruboceq:
canım benim çok üzülmemene sevindim hayırlısı tabi herşeyden önce inşallah allahım gönlüne göre verir canım hepimizin gönlüne göre opuyorumnanaktan
aminnnnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnn
bendeeeeee eylüldee kalmayı çok istiyommmmmm :sm_cool: eylülde gel şarkısını söylesem şaka bi yana bugün çok sevdiğim bi arkideşim hamişlik haberini aldım çok çok mutlu oldumm inşallah rabbim bizede nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?