tamam canım inşallah olur.
kıslar kan testim 17.85 26.günde düşük mü nasıl bilen varmı
oldu canım kullanıcı panelinden avatar değiştir bölümü var orada gözat bölümünden bilgisayarından resim seçiyosun kaydet diyosun canım
canım yumurtlamanın 26. günümü bhcg değerleri var hamilelik belirtileri bölümünde ordan bak istersen canım bu konuda çok bilgi sahibi değilim. doktorla görüşmedinmi
kız oldu valla...gördüm seni güzel arkadaşım.
teş.edermm
bende bi deneyim inşallah beceririm
oldu işte canım bu benhadi bende seni görüyüm arkadaşım koy bakalım güzel resmini :))
sağol canım..sende tatlısın valla...bak sonunda gördük birbirimizi.yazdıkların gibi çok tatlıymışsın canım benim tu tu tu maşallah
sağol canım..sende tatlısın valla...bak sonunda gördük birbirimizi.
yaa bende anım.bugün hiç yazışamadık sıkıldım valla.arada resimlerimizi deyiştiririz artık.eren in resminide koyarım yakışıklı oğulumuda görürsün ablası.evet görmeden yazışsak bile ben senin ne kadar tatlı bi insan olduğnu anlamıştım zaten arkadaşım. burda gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruluyo inan seninle sohbet etmeyi özlüyorum valla:)
yaa bende anım.bugün hiç yazışamadık sıkıldım valla.arada resimlerimizi deyiştiririz artık.eren in resminide koyarım yakışıklı oğulumuda görürsün ablası.
canım uykun geldiyse kendini yorma...evet evet öyle yapalım canım görüyüm tabi oğluşunuda :))
canım uykun geldiyse kendini yorma...
hiç bişey olmaz merak etme....ama sen yinede sıcsk tutmaya bak.sonra yumurtalıklarını üşütme iltihap olur.çorap giy canım.hamileliktendir.benimde hep buz gibiydi ayaklarım hamileyken.azizecim benim ayaklarım çok üşüyor yaa normal dimi bu hamilelikten sıcak tutmaya çalışıyorum ama üşütmem heralde bişey olmaz dimiCADIARZU
ayy kıyamam yanlızmısın...canım.gece geç saatlere kadar uyanık kaldığın için gündüz uykulu olman normal...sende gündüzleri uyu bol bol.valla hem uzanıyorum hem yazıyorum burda rahatım yerinde yorulmuyorum şekerim bütün gün uykuluyum ama gece olunca hiç uykum yok normalmi ki :)) kaydirigubbakcemile3
eşimde iş dolıyısıyla dışarda henüz gelmedi onu bekliyorum zaten :))))))
ayy kıyamam yanlızmısın...canım.gece geç saatlere kadar uyanık kaldığın için gündüz uykulu olman normal...sende gündüzleri uyu bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?