kızlar iyi geceleropuyorumnanaktan ben çıktım bay bay güzeller.yarın görüşürüz allah kısmet ederse.yerimseniben
zaten oğulum kız kardeş istiyo adını bile bulmuş...ceren..oğulumun adıda eren .çok güzel olur valla kısmet.bakalımm :)))) buda kız olsunn oğluşun varmışş :ecrin_bebek:
zaten oğulum kız kardeş istiyo adını bile bulmuş...ceren..oğulumun adıda eren .çok güzel olur valla kısmet.
evett cnmm hazırımmm ama annem gercekten üstüme cok gelioo hadi annemi gectimm daha 1 yıllık evlisin ne cabuk bebek istiosunn daha kendin küçüksün falann gercekten bunalıorummm
:))))))) ama ben cocuğumun nasıl mutlu olcaksa ben öyle davranıırm sonucta kötü bişi yapmıorumki sevdiğim adamdan cocuk istiorum ne var bunda yaa annemi gectim etraftakiler cok sıkıoo beniii
zaten oğulum kız kardeş istiyo adını bile bulmuş...ceren..oğulumun adıda eren .çok güzel olur valla kısmet.
ozaman canım fazla düşünmiceksin söylenenleri sen kararını verdiysen takmıcaksın kafana yoksa iice bunalırsın bebek düşünürken stres yapmıyoruzzz dimi şekerim :))))
slm kızlar bende bugun adet olmam lazım dı olmadım adet olmama yakın normalde kasıklarım agrır goguslerım sızlar ama ole olmadı alla alla
slm kızlar bende bugun adet olmam lazım dı olmadım adet olmama yakın normalde kasıklarım agrır goguslerım sızlar ama ole olmadı alla alla
cnm ya cok ılac kullandım antıbıyotı fılan acaba ondan mı oldukı hem hamıs olsam kotu bebegıme zararlı seyler doktor hamıssen sakın kullanma dedı bende test yaptım adetıme ıkı hafta varken kanda cıkmadı ılac aldım sımdı korkmuyo degılım
canım bir sitede okumuştum doğa hamilelere dermişki ben seni adetini geciktirip uyarmadan önce yaptıklarından sorumlu değilsin bir zararı yoktur ama adetin gecikip hamileliğini anladığın anda yaptıklarından sorumlusun dermiş.. öyle okumuştum yani o yüzden hamileysende çok düşünme onları sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?