Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

evett cnmm hazırımmm ama annem gercekten üstüme cok gelioo hadi annemi gectimm daha 1 yıllık evlisin ne cabuk bebek istiosunn daha kendin küçüksün falann gercekten bunalıorummm

evett cnmm hazırımmm ama annem gercekten üstüme cok gelioo hadi annemi gectimm daha 1 yıllık evlisin ne cabuk bebek istiosunn daha kendin küçüksün falann gercekten bunalıorummm

tabiki bu karar sana ve eşine ait siz istedikten allah size nasip ettikten sonra o torunu nasıl sever onlar dediğim gibi o sana kıyamadığındanböle yapıyo ben 28 yaşındayım ama benim annem bile hala beni küçük bi çocuk sanıyo napalım bizdemi öyle olucaz acaba :))))

:))))))) ama ben cocuğumun nasıl mutlu olcaksa ben öyle davranıırm sonucta kötü bişi yapmıorumki sevdiğim adamdan cocuk istiorum ne var bunda yaa annemi gectim etraftakiler cok sıkıoo beniii

:))))))) ama ben cocuğumun nasıl mutlu olcaksa ben öyle davranıırm sonucta kötü bişi yapmıorumki sevdiğim adamdan cocuk istiorum ne var bunda yaa annemi gectim etraftakiler cok sıkıoo beniii

ozaman canım fazla düşünmiceksin söylenenleri sen kararını verdiysen takmıcaksın kafana yoksa iice bunalırsın bebek düşünürken stres yapmıyoruzzz dimi şekerim :))))

zaten oğulum kız kardeş istiyo adını bile bulmuş...ceren..oğulumun adıda eren .çok güzel olur valla kısmet.

rernimizin isteiğini kırmayalım ceren bebk için dualarımı eksik etmeyelim ozaman:Saruboceq: :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm kızlar bende bugun adet olmam lazım dı olmadım adet olmama yakın normalde kasıklarım agrır goguslerım sızlar ama ole olmadı alla alla

cnm ya cok ılac kullandım antıbıyotı fılan acaba ondan mı oldukı hem hamıs olsam kotu bebegıme zararlı seyler doktor hamıssen sakın kullanma dedı bende test yaptım adetıme ıkı hafta varken kanda cıkmadı ılac aldım sımdı korkmuyo degılım

canım bir sitede okumuştum doğa hamilelere dermişki ben seni adetini geciktirip uyarmadan önce yaptıklarından sorumlu değilsin bir zararı yoktur ama adetin gecikip hamileliğini anladığın anda yaptıklarından sorumlusun dermiş.. öyle okumuştum yani o yüzden hamileysende çok düşünme onları sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim sana inşallah

kızlarrrr ben kaçtım iyi geceler hepinize çok öptüm sizleri yarına güzel haberlerle başlıyalım inşallah hoşçakalınopuyorumnanaktan

ay cnm ınsallah ınsallah eger hamıslık varsa ınsallah o tatlı dılınden dokulenler gıbıdır saolsun opuyorumnanaktan

günaydın kızlar benim acayip kasıklarım ve belim ağrıyor her an adet olacam gibi hayırlısı bakalım...

beyza cım sakın takma canım kafana. ben 25 yaşındayım bana hala erken iyenler var. ve diyen eltim 19 yaşında hamile kalmış düşün artık. sen onu bunu boşver en güzeli genç anne olmak. Çocuklarımzla yapmak istediklerimiz yapmak için bol yıllarımız olcak önmüzde. mesala ben öşyle genç bir kayınvalidem olsun istmeiştim hep çarşı pazar dolaşalım beraber bişeyler yapalım. Hadi anne çarşıya çıklarım 'bacaklarım ağrıyo yürüyemem' anne hadi kahve içelim mideme dokunuyo düşün artık. onun için hiç takmamaya çalış ben istiyorum size ne de geç. ben öğle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…