kızlar bende yaptım test sonunda silik bir çizgi gördüm sanki ama emin değilim 1-2gün geçsin yine yapıcam birşey sorucam bu testte hiç ikinci çizginin görünmemesi gerekir diymi olmaması için.belli belirsiz bir çizgi vardı ama
kızlar bende yaptım test sonunda silik bir çizgi gördüm sanki ama emin değilim 1-2gün geçsin yine yapıcam birşey sorucam bu testte hiç ikinci çizginin görünmemesi gerekir diymi olmaması için.belli belirsiz bir çizgi vardı ama
slm kızlaropuyorumnanaktanneler var neler yok bakalım.....
özlemcim test yaptım hayatım belli belirsiz bi çizgi var bu arada benim sadece sol kasığımda ağrı var sebebini anlayamdım birkaç gün sonra bi daha test yapıcam hassas test değildi bu zaten
canım benim çizgi silikde olsa var diye biliyorum hadi inşallah bakalım hayırlısı canım :lepi:
aslında yarın bi kan testi yaptırsan daha emin oluruz hayatım
benimde sağ tarafda oluyor ağrı ve batma hamilelikten dolayı oluyormuş sanırım bebğin yerleşme yerinden diye duymuştum
işten çıktım eve giderken eczaneye uğradım bi test alayım dedim dayanamadım aslında ağrı var ama tek taraflı karnım da acayip şiş hiçbirşey yiyemiyorum doğru düzgün sleppy de olsa keşke yarında bekliycem ctesi bidaha yapıcam bakalım idrarım normal ama sadece ağrım var seninde öyle mi bilmiyorum
işten çıktım eve giderken eczaneye uğradım bi test alayım dedim dayanamadım aslında ağrı var ama tek taraflı karnım da acayip şiş hiçbirşey yiyemiyorum doğru düzgün sleppy de olsa keşke yarında bekliycem ctesi bidaha yapıcam bakalım idrarım normal ama sadece ağrım var seninde öyle mi bilmiyorum
Kızlar bide bana bi bakın yaa çok heyecan yaptım. Adetime 6 gün var ama sizlerinki gibi benimde sağ tarafımda ağrı oluyor bugün kendimi toparladım ve herşeye rağmen test yaptım. ilk anda control çizgisi belirlendi baktım ikinci çizgi yok bende bıraktım. bi saat sonra felan baktığımda diğer çizginin başı var gerisi yok bende şüphelendim. Sizce durum nasıl acaba.....
Hmm bide kasıklarım sızlıyor arada ..
naber tatlı anne....nasıl gidiyo hamişlik..bakalım?:CüvCüv:sabır canım en başta sabır gerekiyo sanırım.... belirtilerin var günlerinde az kalmış zaten bekle biraz daha inşallah hamişsindir güzel haberlerini alırız inşallah
sabır canım en başta sabır gerekiyo sanırım.... belirtilerin var günlerinde az kalmış zaten bekle biraz daha inşallah hamişsindir güzel haberlerini alırız inşallah
naber tatlı anne....nasıl gidiyo hamişlik..bakalım?:CüvCüv:
ben hamilesin sandım valla...ikinci hamilemiz varmış dedim.iyi okuyamadım yazıyı erhalde....olsun canım kısmetse olur hiç üzülme.Dur bakalım bi tanem daha bunlar benim şüphelerim Allah mı söyletti neopuyorumnanaktan
kızlar listede adeti geçenler var ama kimseden ses yok...adet oldunuzmu ne oldu bi haber verin yaaaaaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?