• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

merhaba arkadaşlar ben 1 1,5 senedir bu foruma bakıyorum ama daha yeni üye oldum.kaç gündürde sizin yazışmaarınızı okuyorum.özlemcim tebrik ediyorum allah sağlıklı analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah ayın yedisinde regli olucam diyodun ağustosun kaçında regli oldun acaba

hepinizden hayırlı haberler bekliyorum inşallah canlarım :emir_bebek:
bende şimdi hepiniz için heyecanlanıyorum
dualarım sizlerle kızlar....

SLM arkadaslar ilk hamilemiz belli olmus arkadasimi cok tebrik ediyorum allah saglikli bi sekilde kucaginada almayi nasip etsin.benimde adet gunum yarin bakalim bekliyorum,,ins olmam bende sabirsizlikla bekleyenlerdenim herkese hayirli gunler

merhaba arkadaşlar ben 1 1,5 senedir bu foruma bakıyorum ama daha yeni üye oldum.kaç gündürde sizin yazışmaarınızı okuyorum.özlemcim tebrik ediyorum allah sağlıklı analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah ayın yedisinde regli olucam diyodun ağustosun kaçında regli oldun acaba

çok teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlere.
ben ağustosun 8inde adet görmüştüm 30 yada 31 günde geliyo adetim hiç şaşmaz hep düzenlidir benim

eşime doğum günümde mutlu haberi vermek istiyorum ama bu ona biraz pahalıya patlıcak :)) hassas test alırsam ama testi yapınca hemen haber vericem merak etmeyin özlemin arkasından sırayla hepimiz hamile olucaz allahın izniyle.hissediyorum.

şimdi sıra doktorda....bellimi dr. bellideyilse acele etme iyi araştır.buda önemli senin için.

açıkçası daha önce gittiğim bir doktor vardı gerçekten çok iyi bir doktor ama randev saatimin üç saat sonrası kendisiyle görüşebiliyorum orada beklemek insanı canından bezdiriyo ve daha önce kürtaj olduğumu söylemiştim ya bozuk kese olduğundan ondan sonra gitmek istemedim psikolojik olarak bakalım şimdi iyi bir doktor araştırıyorum çünkü dediğin gibi çok önemli canım

benim değişkenlik gösterebiliyo o ayki psikolojime bağlı.gerçi arkadaşım ayın 13'ünü geçir sonra kan testi yaptır dedi ama senden heveslendim.hamile olduğunu söyledikten sonra siteye üye oldum yani senin bebiş sayesinde:nazar::nazar:

Ayy canım bebişim uğurlu gelsin inşallah hepinize :nazar::nazar::nazar:
şüphelerin varsa test yap istersen ama belli olmuyo diyosun adetim istersen bir iki gün daha bekle canım kesinleşir ozamanda hala adet olmazsan yaparsın.

karar veremedim wallahi napcam bilemiyorum almıycam ama herhalde bi gün daha bekliyim diyorum eşimide heveslendirmeyim şimdi.sizce kızlar napiim test alsın alsın yazıpdiyenler 2222 ye almasın diyenler almasın yazıp 2222 ye mesaj attsın dermişi :))))))

karar veremedim wallahi napcam bilemiyorum almıycam ama herhalde bi gün daha bekliyim diyorum eşimide heveslendirmeyim şimdi.sizce kızlar napiim test alsın alsın yazıpdiyenler 2222 ye almasın diyenler almasın yazıp 2222 ye mesaj attsın dermişi :))))))

çok güldüm süperdi bu:))) valla ben ne desem bilmiyorumki,ama varsa eğer ha bugün ha yarın çıkar gibi geliyor bana.ama işin uzmanları en doğru sonucun günün geçmesinden sonra diyor,benimki tamamen sabırsızlık olayı yani:))))

Back