• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

iyiyim hayatım alıştım galiba bilmiyorumki :))))) iyi gidiyo yani mutluyum devamlı bir sırıtma hali var yüzümde kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canımcım listeyi yapmışsın yine ellerine sağlık canım alkisalkisalkis

sen ne zamandan beri hamilesin tatlim

iyiyim hayatım alıştım galiba bilmiyorumki :))))) iyi gidiyo yani mutluyum devamlı bir sırıtma hali var yüzümde kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canımcım listeyi yapmışsın yine ellerine sağlık canım alkisalkisalkis
ben iyiyim canım.sürekli yeni arkadaşlar katılıyo aramıza...onlarıda ekliyom bugün hep liste düzenledim durdum valla...ama severek yapıyorum yaaaa...a.s

sen ne zamandan beri hamilesin tatlim

ben bugün öğrendim canım çok yeni henüz:)))) adetim 3 gün geçmişti bütün belirtilerimde vardı bugünde öğrendim darısı inşallah sana yarın güzel haberini alırız

Son düzenleme:
ben iyiyim canım.sürekli yeni arkadaşlar katılıyo aramıza...onlarıda ekliyom bugün hep liste düzenledim durdum valla...ama severek yapıyorum yaaaa...a.s

o listenin en başına sen geçicen inşallah senide görcez hamiş oğluşuna kardeş gelicek yakında inşallahha.s

cnm bilgisayarın basında degildim yeni gordum pardon aderim 1 hafta gecikti ama mide bulantisi disinda tum belirtiler var.zaten bende pek mide bulantisi olmuyo ilk hamileligimden biliyorum. ne yazikki oda dusukle sonlandi malesef. Ama rabbim dualarimi cevirmedi ve ikinciyi nasip etti yani insallah hamileyimdir.
ve topicdeki tum arkadaslara da nasip eder insallah inanin sadece kendim icin degil isteyen herkeze vermesi icin dua ediyorum hep:Saruboceq:
merhabalar bebiskom...senin günün epey geçmiş uuuuuuuuuuuuu hadi bakalım sendende hamiş haberi bekliyoz canım hayırlısı olsun.:nazar:

canim bende bugun ogrendim yarin kesin sonuc insallah ayy desene ayni zamanda bebeklerimiz dunyaya gelcek:emir_bebek:

o listenin en başına sen geçicen inşallah senide görcez hamiş oğluşuna kardeş gelicek yakında inşallahha.s
ayyyyy canım yaa...çok tatlısın güzelim.inşallah bu seferde hamilelik sohpetleri ederiz artık inşallah.sende kendini çok yorma sağlığına dikkat et canım.mutlaka yatmadan önce sütünü iç senin için çok gerekli şimdi kalsiyum.:nazar:

canim bende bugun ogrendim yarin kesin sonuc insallah ayy desene ayni zamanda bebeklerimiz dunyaya gelcek:emir_bebek:

ozaman yarınıda beklemeye gerek yok bende kesin olsun diye kan verdim sanırım sende öyle. hayırlı olsun inşallah canım.. evet canım inşallah sağlıklı güzel bi hamilelik geçiriz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı.:emir_bebek::nazar:

zaten olmakda ıstemıom cunku bu ay acayp ılac aldım hastaydımda sımdıde alerjı oldum her tarafım kabardı

ayyyyy canım yaa...çok tatlısın güzelim.inşallah bu seferde hamilelik sohpetleri ederiz artık inşallah.sende kendini çok yorma sağlığına dikkat et canım.mutlaka yatmadan önce sütünü iç senin için çok gerekli şimdi kalsiyum.:nazar:

canım benim inşallahyapıcaz hamiş sohbetleri :))
zaten folikasitimi içiyorum süt ürünlerinide allahtan çok seviyorum çok dikkat edicem kendime tabiiii kocişim zaten ne bulsa yedircek bana açlıktan ölmüşüm sanki bu zamana kadar :))))

hepinizi çok öpüyorum kızlarrrr ben yatıyım artık .yarın güzel haberlerle karşılaşalım inşallah herkese iyi gecelerrrr :teytey:

ben yeni gelmedim hep vardım....bu bölümü ben açtım.ama seni yeni görüyorum listede yoksun dimi?

pardon ya oleymis cok özür cnm. evet listede yokum ole topiclerde gezinirken gordum burayi ama cok sevdim benide eklermisin listeyeopuyorumnanaktan

canım benim inşallahyapıcaz hamiş sohbetleri :))
zaten folikasitimi içiyorum süt ürünlerinide allahtan çok seviyorum çok dikkat edicem kendime tabiiii kocişim zaten ne bulsa yedircek bana açlıktan ölmüşüm sanki bu zamana kadar :))))

hepinizi çok öpüyorum kızlarrrr ben yatıyım artık .yarın güzel haberlerle karşılaşalım inşallah herkese iyi gecelerrrr :teytey:
iyi geceler tatlım:ecrin_bebek:

pardon ya oleymis cok özür cnm. evet listede yokum ole topiclerde gezinirken gordum burayi ama cok sevdim benide eklermisin listeyeopuyorumnanaktan
tabi eklerim tatlım...sürekli yeni arkadaşlar katılıyo aramıza.isteyeni hemen ekliyom.sende hoşgeldin canım.a.s.

Back