Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

Kızlar ben de test yaptırım 1 çıktı. Adetime 11 gün kala baş dönmesi ve halsizlik şikayetlerinden gittim doktora... Şimdi bu değer yükselir mi?? Bir de en düşük değer 1 mi? Yoksa 0,1 mi???

ilk hamişimizi canı gönülden tebrik ederim Allah sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasip eder inşallh darısı başımıza yaaaa bendee çok istyrmm daha 7 gün war ama bugün kasıklarımda ağrı war bu ağrı idrar yolları iltiplanmsı ağrısımı yoksa hamilelik belirtisimii çözemedimm yaaaa inşallh hamişimdr bedee

benimde 17 siydi bende bekliyorum,benimde bugün kasık ağrılarım başladı,umarım regl ağrılarımız değildir((

kızlar bende bugun test yaptim 2 cizgi var ama 2. silik biraz acaba hamilemiyim kiii

evet gecti canim bugun bugun kan testi yaptirdim sonuclarin yarin cikacagini solediler bende dayanamayip bugun yaptim ve 2. cizgi silik cikti ya. belki yeni yeni olustugu icindir silik olmasi

bebiskom hadi hayırlısı canım..bence hamilesin....tebrikler.......

evet gecti canim bugun bugun kan testi yaptirdim sonuclarin yarin cikacagini solediler bende dayanamayip bugun yaptim ve 2. cizgi silik cikti ya. belki yeni yeni olustugu icindir silik olmasi

hadi hayırlısı bencede hamilesin inşallah yarınki testle netleşmiş olur,bizi habersiz bırakma ama:)))

bebişkom bencede hamilesin şimdiden hayırlı olsunn..
sleepy canım yaa benm geçen ay idrar yolları ilthplanmm wardı antibiyotk tedawm bitti gerçi ama şimdi sanırım benm onun ağrısı war we ben dayanamayp haplarımı içtm şimdi eğer hamileysemm ne olurr yaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffff

yaaa kızlar bişey söyleyin yaaa eğer hamileysemmm ilaç içtimm dayanamayıpp bişey olurmuu((((

içini ferah tut gız öle her ota bi şey olaydı insan nesli olmazdı. hamileler üzerinde test etmek olası olmadığı için ilaç kullanımı yasak. sadece farelerde sorun çıktı amaaaan kullanmayın diyorlar yoksa kesin bi ibare yoktur. içini ferah tut. ha ben bunu dedim diye ilaçta kullanma naniknanik hadi bakem mübarek günde dua edelim birbirimize. opuyorumnanaktan

bende bu ay istemiyodum ara verdim güya ama yumurta sancılarım başlayınca cozuttum gene delikafadulden ama biliyom beni bozan burası. sizi gördükçe insanın hemen isteyesi geliyo canımm sırnaşık şey

ayyy saol canm rahatladım walla off yaa peki bi sorum daha olucakk eğer benm iltihaplanma olayım bitmedyse yani dewam ediosaa ben hamile kalabilirmiyim birazz zor sanırım ama hiç mi şansm yok acepp

tedaviden sonra iltihap falan kalmaz bence.bende kızıma hamile kalmadan önce tedavi gördüm ilaçlarım biter bitmezde hamile kaldım doktor demişti zaten ilaçlar bitince kalırsın diye

ayyy saol canm rahatladım walla off yaa peki bi sorum daha olucakk eğer benm iltihaplanma olayım bitmedyse yani dewam ediosaa ben hamile kalabilirmiyim birazz zor sanırım ama hiç mi şansm yok acepp

valla janemm ne desem yalan olur ama baht diye bir arkadaşımız var o iltihaplanmanın zorlaştırdığını söylemişti. önemli olan senin sağlığın ha bu ay bebiş omadıysa bi daha git tedavi ol ne de olsa tüm aylar bizim sırnaşık şey ama nedense hamile olduğuna dair bir umut belirdi bende ne alakaysa artık. gıııız bari sen hamiş ol bu ay valla çok sevinecemm

yaaa umarım bende kalırımm we kızım olurrrrrr yani bu kasık ağrmda hamilelik belirtisidir inşallah ozaman

kızlar bende yaptım test sonunda silik bir çizgi gördüm sanki ama emin değilim 1-2gün geçsin yine yapıcam birşey sorucam bu testte hiç ikinci çizginin görünmemesi gerekir diymi olmaması için.belli belirsiz bir çizgi vardı ama

kaç günde bir regli oluyosun düzenlimi günlerin geçtimi

özlemcim test yaptım hayatım belli belirsiz bi çizgi var bu arada benim sadece sol kasığımda ağrı var sebebini anlayamdım birkaç gün sonra bi daha test yapıcam hassas test değildi bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…