• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

bende son günlerde adet olucağmı sanmıştım iyice onun gibi olmaya başlamıştı karnımdaki ağrı falan yani gerçekten çok benziyo belirtiler
dediğin gibi gün geçince test yapmak sanırım daha garantili sabretmez çok zor ben nasıl zor dayandım :))

öğlen konuştuğumuzda yapsammı diyodun,şimdi bebişinin olduğunu konuşuyoruz süper ya...sabretmek çok zor ama ben şimdiden sabırsızlanıyorum:)))

özlemcim tebrik ederim canım hayırlı olsun birşey sorucam hassas test mi yaptın benimde bugün doğum günüm kendime hediye vermek istiyorum test alıcamda:)canım

canım teşekkür ederim darısı başına doğum gününde kutlu olsun dileklerin gerçekleşsin bir bebiş gelsin en güzel hediye olark inşallah .:ecrin_bebek:
eşime gebelik testi almasını söylemiştim oda eczaneden almış üzerinde mensturasyonun 1. gününden itibaren gebeliği teşhis eder diye yazıyo canım
senin günün ne zaman

Gizser arkadaşım umarım sende hamilesindirr...bugün yapmayı düşünüyonmu test yoksa geçmesinimi bekliyeceksin..

kızlar işte listemizde ilk hamilemiz vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.darısı bekleyenlerin başına:Saruboceq:
aysima04.........................................................13 eylül
gizser..................................................................

arkadaşlar işte listemiz.sabırsızlıkla bekleyen okadar çok anne adayımız varki.....:CüvCüv:

walla yapıcam galiba hassas test alıcam bende başka çare yok meraklandım şimdi size haber vericem ama merak etmeyin kızlar

walla sizinle vakit geçirmek çok güzel kızlar hamile kalsamda yazarım.

bencede gerçekten çok güzel; birbirimizi hiç tanımadığımız halde umut ışığı olup,destek veriyoruz.çok güzel bir paylaşım alanı.bide hamile kalsak kimbilir neler paylaşıcaz:)))
herkese teşekkürlerr:)))

walla yapıcam galiba hassas test alıcam bende başka çare yok meraklandım şimdi size haber vericem ama merak etmeyin kızlar

canım dayanamıyorsan yap istersen beklemen daha iyi olur ama sabredemiceksin sen galiba:)))
inşallah müjdeli haberlerini alırız

Bekliyoruz arkadaşım ve inşallah güzel haberler verirsin bizlere..ben inanıyorum bu listemizden yakında çok hamiş haberleri çıkacak :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bencede gerçekten çok güzel; birbirimizi hiç tanımadığımız halde umut ışığı olup,destek veriyoruz.çok güzel bir paylaşım alanı.bide hamile kalsak kimbilir neler paylaşıcaz:)))
herkese teşekkürlerr:)))

hakkaten burası o kadar sıcak bi ortamki insan kendini yıllardır tanıyan arkasaşlarıyla sohbet ediyormuş gibi hissediyo ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ilk burada söylemek istedim sizinle paylaşmak istedim gerçekten ayrı bi yer burası hepiniz çok şekersiniz kızlar allah gönlünüze göre versin

ayyy sanki kendim hamileymişim gibi sevindim valla....hamilelik çok özel arkadaşlar allah herkeze bu güzelliği tattırsın:Saruboceq:

hakkaten burası o kadar sıcak bi ortamki insan kendini yıllardır tanıyan arkasaşlarıyla sohbet ediyormuş gibi hissediyo ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ilk burada söylemek istedim sizinle paylaşmak istedim gerçekten ayrı bi yer burası hepiniz çok şekersiniz kızlar allah gönlünüze göre versin

Canım sende bizlerle hemen paylaştığın için çok teşekkür ederiz..ve inan burdaki herkess senin adına çok ama çoookkkkk sevindi.birden buranın havası değişti valla senin müjdenle..ben bi hoş oldum mesela..hihoyyyt

Canım sende bizlerle hemen paylaştığın için çok teşekkür ederiz..ve inan burdaki herkess senin adına çok ama çoookkkkk sevindi.birden buranın havası değişti valla senin müjdenle..ben bi hoş oldum mesela..hihoyyyt

gerçekten hepimiz çok sevindik ve umut oldun hepimize:)))

kızlar ben hamileysemde değilsemde yaşadıklarımı yazmak istiyorum eğer hamileysem bilgi olur değilsemde demekki her şeyi hamileliğe yormamak lazı diye kulağınıza küpe yaparsınız (10 veya 13 gün varken bunları yaşamaya başladım)
1.sağ ve sol kasığımda batmalar iğne batar gibi (10,13 gün öncesinden)
2.aşırı derecede açlık hatta hiç doyamamak (10,13 gün öncesinden başladı ama şimdi yok)
3.cinsel isteksizlik
4.son 3 gündrü hafif miyde bulantısı oldu ama bugün sabah omadı
5.miyde yanması
6.yüzümde çok fazla sivilce çıktı
7.son bir haftadır sık idrara çıkma gece bile uyanıyorum
8.akıntım 1 haftadır çok az yok denecek kadar olduğu zamanda su gibi sanki
9.halsizlik ve aşırı uyku hali son bir haftadır
10.ara ara sancı ve bel ağrısı adet olucam diye tuvalete gitmelerim sık sık
en belirgin kasığımda batmaları yaşıyorum halada rabbim hayırlı olanını nasip etsin benim ve herkes için
VALLAHİ BACILARIM VARDA MI (BEBEĞİM)BUNLARI YAŞADIM VE YAŞIYORUM YOKSA PİSKOLOJİKTE KENDİ KENDİMİ DİNLEMEMDEN Mİ KAYNAKLANDI ONADA NET BİEŞY DİYEMİYORUM BEKLEYİP GÖRÜCEZ
YARIN ADET GÜNÜN (AMA BANA SORSAINZ HAMİLEYİM DİYORUMkay dirigubbakcemile3 TABİ YANILIYO DA OLABİLRİM )

Back