şimdi sıra doktorda....bellimi dr. bellideyilse acele etme iyi araştır.buda önemli senin için.hepinizden hayırlı haberler bekliyorum inşallah canlarım
bende şimdi hepiniz için heyecanlanıyorum
dualarım sizlerle kızlar....
merhaba arkadaşlar ben 1 1,5 senedir bu foruma bakıyorum ama daha yeni üye oldum.kaç gündürde sizin yazışmaarınızı okuyorum.özlemcim tebrik ediyorum allah sağlıklı analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah ayın yedisinde regli olucam diyodun ağustosun kaçında regli oldun acaba
şimdi sıra doktorda....bellimi dr. bellideyilse acele etme iyi araştır.buda önemli senin için.
inşallah bende 7 ağustosta regli oldum şimdi acabamı diyorum.gerçi pek bi belirti yok gibi ama bilmiyorum.
kaç günde bir regli oluyosun düzenlimi günlerin geçtimi
benim değişkenlik gösterebiliyo o ayki psikolojime bağlı.gerçi arkadaşım ayın 13'ünü geçir sonra kan testi yaptır dedi ama senden heveslendim.hamile olduğunu söyledikten sonra siteye üye oldum yani senin bebiş sayesinde
inşallah bende 7 ağustosta regli oldum şimdi acabamı diyorum.gerçi pek bi belirti yok gibi ama bilmiyorum.
özlemcim seni gören heveslendi:))
özlemcim seni gören heveslendi:))
seninde özlem gibi 3 gün olmuş ama tabi düzensizlik varsa belli olmuyor.ama inşallah sende güzel haberler verirsin bize:)))
karar veremedim wallahi napcam bilemiyorum almıycam ama herhalde bi gün daha bekliyim diyorum eşimide heveslendirmeyim şimdi.sizce kızlar napiim test alsın alsın yazıpdiyenler 2222 ye almasın diyenler almasın yazıp 2222 ye mesaj attsın dermişi :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?