bende son günlerde adet olucağmı sanmıştım iyice onun gibi olmaya başlamıştı karnımdaki ağrı falan yani gerçekten çok benziyo belirtiler
dediğin gibi gün geçince test yapmak sanırım daha garantili sabretmez çok zor ben nasıl zor dayandım :))
özlemcim tebrik ederim canım hayırlı olsun birşey sorucam hassas test mi yaptın benimde bugün doğum günüm kendime hediye vermek istiyorum test alıcamda:)canım
bekle canım inşallah seninde güzel haberini alırız:lepi:bende beklemedeyim ağustos 17 diydi ,ama erken geliyor genelde.11-17 arası olabilir listede,ellerine sağlık liste için:)))
kızlar işte listemizde ilk hamilemiz vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.darısı bekleyenlerin başına:Saruboceq:
aysima04.........................................................13 eylül
gizser..................................................................
walla sizinle vakit geçirmek çok güzel kızlar hamile kalsamda yazarım.
walla yapıcam galiba hassas test alıcam bende başka çare yok meraklandım şimdi size haber vericem ama merak etmeyin kızlar
walla yapıcam galiba hassas test alıcam bende başka çare yok meraklandım şimdi size haber vericem ama merak etmeyin kızlar
arkadaşlar işte listemiz.sabırsızlıkla bekleyen okadar çok anne adayımız varki.....:CüvCüv:
arkadaşlar işte listemiz.sabırsızlıkla bekleyen okadar çok anne adayımız varki.....:CüvCüv:
bencede gerçekten çok güzel; birbirimizi hiç tanımadığımız halde umut ışığı olup,destek veriyoruz.çok güzel bir paylaşım alanı.bide hamile kalsak kimbilir neler paylaşıcaz:)))
herkese teşekkürlerr:)))
hakkaten burası o kadar sıcak bi ortamki insan kendini yıllardır tanıyan arkasaşlarıyla sohbet ediyormuş gibi hissediyo ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ilk burada söylemek istedim sizinle paylaşmak istedim gerçekten ayrı bi yer burası hepiniz çok şekersiniz kızlar allah gönlünüze göre versin
Canım sende bizlerle hemen paylaştığın için çok teşekkür ederiz..ve inan burdaki herkess senin adına çok ama çoookkkkk sevindi.birden buranın havası değişti valla senin müjdenle..ben bi hoş oldum mesela..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?