Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

hadi hayırlısı kan testindede..inşallah eylül bereketli olur:)))
canım bariz ne belirtilerin vardı,bizlere aktarırsan süper olur...

tatlım gözün aydın olsun bebeğin hayırlı uğurlu olsunalkisalkisalkis çok sevindim daha dün yazıştık....meyer hamileymişsin yaaaa canım.allah sağsağlim bebeyini kucağına almayı nasip etsin tatlım.

sağol canımcım .
evet canım ya test yapsammı yapmasammı diye tereddüt ediyodum konuşuyoduk bugün dayanamadım yaptım artık meğer hamileymişim :)))) darısı başına canım ben yolu açmış olayım peşimden gelsin inşallah bütün hamişler :CüvCüv:

karnımda şişlik var göğüslerimde ağrı uçlarında acı da var idrarda pek birşey yok mide bulantısı var biraz
göğüslerimde şiş ama bu adet belirtileride olabilir bide hafif kasık ağrısı bendede oldu geçen hafta

benimde sağ kasığımda hafif ağrı var ben adet olcağıma yormuştum ama inşallah değildir yaa:Saruboceq:

kızlar işte listemizde ilk hamilemiz vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.darısı bekleyenlerin başına:Saruboceq:
aysima04.........................................................13 eylül
gizser..................................................................

Son düzenleme:

adet ve hamilelik belirtileri çok benzer zaten,bilmiyorumki sen bilirsin istersen özlem gibi sende geçince yap testi beklemek zor tabi ama(

özlemcim tebrik ederim canım hayırlı olsun birşey sorucam hassas test mi yaptın benimde bugün doğum günüm kendime hediye vermek istiyorum test alıcamda:)canım

listeye bak sen ilk hamilemissin canım:teytey:

adet ve hamilelik belirtileri çok benzer zaten,bilmiyorumki sen bilirsin istersen özlem gibi sende geçince yap testi beklemek zor tabi ama(

bende son günlerde adet olucağmı sanmıştım iyice onun gibi olmaya başlamıştı karnımdaki ağrı falan yani gerçekten çok benziyo belirtiler
dediğin gibi gün geçince test yapmak sanırım daha garantili sabretmez çok zor ben nasıl zor dayandım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…