test yaptımmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMM.............:CüvCüv:
allah herkese nasip etsin
ay çok garibim ağlıyımmı gülüyümmü bilemedim içim kıpır kıpır:)))))
özlemcim çok sevindim hayırlısı olsun senin mesajlarını takip ettim bugün doğum günüm bu haber beni çok mutlu etti darısı başımıza sleeppy 80 sier ve dierleri bu arada canım belirti olarak neler yaşadın
test yaptımmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMM.............:CüvCüv:
allah herkese nasip etsin
ay çok garibim ağlıyımmı gülüyümmü bilemedim içim kıpır kıpır:)))))
canım yeni gördüm güzel haberini,inan çok sevindim senin adına çok güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni ve sağlıkla bebişini kucağına almanı dilerimm...
darısı başımıza kızlar:)))[/QUOTE
aynen kızlar darısı başımıza inşallah sleppy 80 acaba hassas test mi yaptı.bak
bende umutlandım şimdi kendime bir doğum günü hediyesi gebelik testi mi alsam yada kan testi falan :))))))
canım yeni gördüm güzel haberini,inan çok sevindim senin adına çok güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni ve sağlıkla bebişini kucağına almanı dilerimm...
darısı başımıza kızlar:)))[/QUOTE
aynen kızlar darısı başımıza inşallah sleppy 80 acaba hassas test mi yaptı.bak
bende umutlandım şimdi kendime bir doğum günü hediyesi gebelik testi mi alsam yada kan testi falan :))))))
ya inşallah canım ya:))) 3 gün geçmişti özlemin,valla sende bir haber verirsen bugün süper olur,doğumgünü içinde müthiş bir hediye:))))
ya inşallah canım ya:))) 3 gün geçmişti özlemin,valla sende bir haber verirsen bugün süper olur,doğumgünü içinde müthiş bir hediye:))))
walla bana şimdi test aldırcaksın :)) varsa bile çıkmaz diye düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
walla bana şimdi test aldırcaksın :)) varsa bile çıkmaz diye düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
senin düzeni nasıl? mesela benim hep erken gelir,çok nadir gününde,
ama pozitif düşünmek çok önemli ya,bende hep öle yapıyorum yoktur kesin falan diye ve gerçektende yok oluyorve hayal kırıklığı tabii.. aslında takmamak lazım daha rahat düşünmek lazım benim doktorum bile aynı şeyi söylüyor ama insanın elinde değil tabi...
Canlarım hepinize iyi dilekleriniz için çook çoook teşekkür ederim darısı başınıza inşallah hemen cevap vermek isterdim ama eşim duramadı kan testi yaptıralım bide diye gittik kan verdim yarın alcam sonucuda birbirimize hep dualar edelim allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah bu eylül ayı çok hamiş çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?