Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

kızlar liste nerde ben göremedim güncelleyebilirmisiniz
hatta benide ekleyinnn

test yaptımmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMM.............:CüvCüv:
allah herkese nasip etsin
ay çok garibim ağlıyımmı gülüyümmü bilemedim içim kıpır kıpır:)))))

canım Allah sağlıkla dünyaya getirmeni güzelliklerle büyütmeni nasip etsin
artık senin duaların daha makbul
dua etde ben ve diğer eylül ayını bekleyenler burda müjde versin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

özlemcim çok sevindim hayırlısı olsun senin mesajlarını takip ettim bugün doğum günüm bu haber beni çok mutlu etti darısı başımıza sleeppy 80 sier ve dierleri bu arada canım belirti olarak neler yaşadın

İnşallah canım darısı bizlerinde başına..

mrb arkadaşlar.bende hamile kalan arkadaımıza çok sevindim darısı bizim başımıza.bende az önce test yaptı ama negatif çıktı.gerçi benim 2 gün var daha.ebeye sordum eğer yumurtlamanın son günleri ilişkiye girdiyseniz hamile olsanda hemen belli olmaz dedi bikaç gün geçsin bidaha yapıcam bakalım.ya o kadar sabır isteyen bi durumki artık gece uykularım kaçıyo düşünmekten.nasıl geçiricem o bikaç günü bilmiyorum...

ay cok sevindim canım allah saglıcakla kucagına almayıda nasip eder insallah.simdi bizi aydınlat netten mi hesapladın yumurtlama dönemini ne gibi belirtilerin vardı bize kılavuzluk yap hadi bakalım hamile olmak kolaymı:)

test yaptımmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMM.............:CüvCüv:

canım yeni gördüm güzel haberini,inan çok sevindim senin adına çok güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni ve sağlıkla bebişini kucağına almanı dilerimm...

darısı başımıza kızlar:)))

ozlmgkhn kullanıcısından alıntı
test yaptımmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMM.............
va:

valla çok sevindim inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin

evet seçil ipek katılıyorum şimdi özlem bize kavuzluk yapsın ama o sevinçten ayakları yere basmıyordur

kızlar ben ağutos 16 da adet oldum sağ kasığımda ağrı ama ara saplanıyo karnımda şişlik var ama göğüslerim falan hassaslaşmadı akıntımda yok daha acaba hamilemiyimdir çok istiyorum 1 yıllık evliyim daha doktora falan gitmedim olurmu sizce

Canlarım hepinize iyi dilekleriniz için çook çoook teşekkür ederim darısı başınıza inşallah hemen cevap vermek isterdim ama eşim duramadı kan testi yaptıralım bide diye gittik kan verdim yarın alcam sonucuda birbirimize hep dualar edelim allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah bu eylül ayı çok hamiş çıkarsın

canım hayırlı uğurlu olsun büyük ihtimalle o idarar testleri doğru sonuç veriyor..benimde 4 gün geçmişti belli oldu.bende şimdi 2. bebği düşünüyorum bakalım ayın 16 sında adet olacaktım inş bebiş haberlerini bizde veriririz.

sorular sormuşsunuz nasıl belirtilerin falan diye anlatıyım
yumurtlama günümü internetten hesaplamıştım o günleride boş geçirmedim ama stresde yapmadım.
son 10 - 12 gündür belirtilerim başlamıştı
ilk önce ateşim çıkmaya başladı ve çok üşüyordum vücudum inanılmaz sıcaktı ama geceleri donuyordum
sonra göğüslerim dolgunlaştı ve damarlar belirginleşti ve çok acıyordu
karnım çok şişti gazım var hep ve sağ yumurtalığımda ağrı gelip gidiyo hareket ederken kasıklarımda batma gerginlik
son 1 haftadır idarar renginde koyulaşma ve kokusunda değişme oldu
ayrıca bel ağrısı çekiyorum bide durup duruken uyku bastırıyo hep halsizlik var
ha birde göbeğimde kahverengi bir çizgi belirdi eşim bile farketti bunu herkesde olmazmış bazı kişilerde olurmuş gebelik belirtisi olarak oda bende çıktı işte
adetimde 3 gün gecikince bugün testimi yaptım ve o güzelim iki çizgiyi net bi şekilde gördüm kaydirigubbakcemile2
darısı hepinizin başına kuzucuklar hamiş haberleriniz gelir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…