günaydın arkadaşlar benim adet günüm 8 ağustos son bu ay olmadım normalde olmamlazım dün test yaptım negatif çıktı sizce testi ne zaman tekrarlasam olur dün yemekten sonra az bulantım oldu göğüslerim şiş ve sızlıyo birde acayip yorgunluk var bacaklarım hertarafm ağrıyo sanki
bende havayolu acentasında çalışıyorum.umarım bu ay beklediğimiz gibi olur 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum herhalde yumurtlama gününü yanlış hesaplıyorum bir arkadaşım internetteki hesaplamanın yanlış olduğunu söyledi ama bilemiyorum belirtilerde adet belirtileri hayırlısı bakalım
kızlar merhabalar nasılsınız son durumlar ne Ben hala adet olmadım kaydirigubbakcemile5 bu 3. gün adetim geçeli test yapmak istiyorum artık çıkmazsa diye korkuyorum ama bugün yapsammıki yoksa yarınıdamı beklesem oyy oyyy :)))))))))
heyecanlıyımmmmmmmhihoyyyt
valla ben hala beklemedeyim ,benim var çünkü daha.
sanki bana çıkar gibi geliyor ama 3 gün olmuşgeçeli,ama sen bilirsin tabi...bende senin için heyecanlandım,inşallah vardır ya bebişin:)))
umarım ya eylül yüzümüze güler:)))
senin bugündü dime hadi hayırlısı ya inşallah gelmez,test yapmayı düşünüyormusun yoksa geçmesini bekliycekmisin?
ayy canım inşallah güzel haberler veririm sizlere
seninde müjdeli haberlerini bekliyorum kaç gün var adetine? hayırlısı canım hepimiz için
ben test yapıyım bari bugün :)))))))))))))))))))
benim geçen ay 17 siydi,ama her zaman erken gelir yani bugünden sonra aslında bekleme durumum başlıyor:)) ya evet hepimiz için hayırlısı,bence yap derim ben şimdiye çoktan yapmıştım:)))) en yakın beklediğimz haberde senden galiba listede kesinleşse ne güzel olur dime canım:)))))
geçmesini bekliycem ama sabırsızlanıyorum bugün ayrıca doğum günüm bakalım doğum günü hediyesi olur inşallah.umarım sende hamilesindir.allah gönlüne göre versin
hadi bakalım canım 17sinden önce belli olur ozaman seninde ohh ne güzel inşallah burası hamiş haberleriyle dolar kaydirigubbakcemile2
bugün sevinçli haber veririm canım inşallahhh bende
öylemi ne güzel;
sevdiklerinle ve özlemle beklediğin bebişinle olucağın bir yıl geçirmen dileğiyle,doğum günün kutlu olsun.....
teşekkür ederim bakalım beklemekten başka çare yok hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
kızlar merhabalar nasılsınız son durumlar ne Ben hala adet olmadım kaydirigubbakcemile5 bu 3. gün adetim geçeli test yapmak istiyorum artık çıkmazsa diye korkuyorum ama bugün yapsammıki yoksa yarınıdamı beklesem oyy oyyy :)))))))))
heyecanlıyımmmmmmmhihoyyyt
senin günün geçmişmiydi hayatım
bu kocaları napıcaz sabırsız kocabebekler :ecrin_bebek:
test yaptımmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMM.............:CüvCüv:
allah herkese nasip etsin
ay çok garibim ağlıyımmı gülüyümmü bilemedim içim kıpır kıpır:)))))
test yaptımmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMM.............:CüvCüv:
allah herkese nasip etsin
ay çok garibim ağlıyımmı gülüyümmü bilemedim içim kıpır kıpır:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?