Merhabalar benide listeye eklemişsin teşekkür ederim arkadaşım:)) isimlerin yan tarafındaki tarihler adet tarihleri oluyor sanırım..bende geçen ay 11 ağustosta regl olmuştum..ben ayın 11 i geçince test alıp yapmayı düşünüyorum.sonucu sizleler mutlaka paylaşırım..
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoz canım.:Saruboceq:
adet gecikmesi olmadan test yapma...adetin şöyle 4 5 gün geçsin sabret...en iyi sonuç bu.:lepi:
slm canım...en az 4 5 gün geçsin öyle yap testini.daha iyi sonuç alırsın.:lepi:selam kızlar nasılsınız?
bugün benim adet günümdü ama olmadım henüz kaydirigubbakcemile2 bu iyiye işarettir umarım :)))
sizce ne zaman test yapmalıyım
üzülme canm.mirmirmirmir hakkında hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:eşinlede bebek olmasada mutlu olman önemli.slm arkadaslar.agustosun 16 olmustum ve bu ayin 16 bekliyodum ama benm her 4veya 5 gun erkeen olurum,eylulun 11 gibi bekliyorum bakalim ama ins olmam ve ins hamileyimdir.su ara bu o kadar ihtiyacim varki hic bi sey yolunda gitmiyor in sbu esimle beni mutlu eder allah hepimizin gobegini bebekle buyutsun ins herkese iyi gunler
slm canım...en az 4 5 gün geçsin öyle yap testini.daha iyi sonuç alırsın.:lepi:
Bana yardım edin nolur...Kızlar yumurtlama günüm 2-7 eylül tarihleri arasında. Adet günüm de 20 Eylül. 11 günüm kaldı regl olmama. Benim karnımda hafif bir ağrı var ve 2 gündür inanılmaz bir halsizlik ve baş dönmesi hakim vücudumda. Aniden filan ayağa kalkınca yalpalıyorum. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Yoksa hastamıyım( İlaç da kullanamıyorum hadi hamileysem diye...
BU KADAR ERKEN HAMİLELİK BELİRTİSİ OLACAĞINI SANMIYORUM. GALIBA PSIKOLIJIK BIR DAVRANIS OLABILIR.CUNKU GEBELIK BELIRTILERI 4.HAFTADAN SONRA KENDINI BELLI EDIYOR DIYOR TUM DR LAR...DAHA REGL GUNUNE COK VARMIS..KENDINI SIMDIDEN BUKADAR STRESE SOKMA YOKSA GUNLER HIC GECMEZ...BU YOLLARDA COK GECMIS BIRI OLARAK (VE HALA ISRARLA DELI GIBI STRESE GIRMEMEM RAGMEN) NACIZANE TAVSIYEM:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?