en son 23 temmuz da regl oldum. üzerinden neredeyse 1,5 ay geçti geçenlerde gebelik testi yaptım negatif çıktı.
zaten reglim çok düzensizdir. ama insan gene de hamile miyim diye düşünmeden edemiyor.
bari regl olsam da bu belirsizlik son bulsa.
selam kızlar nasılsınız?
benim adetim 7si 8i gibi olması gerek bu ay çok umutluyum diye kaç defa yazdım ama şuanda acaip bi karın ağrısı var içimden bi ses kırmızıları görüceğmi söylüyo bekledikçe değişik düşünceleremi kapılıyorumki offff sıkıntı bastı şu iki gün bi geçseeee......
Arkadaşlar benim adet tarihim 11 ağustos.fakat benim her ay yaklaşık 1 hafta kadar önce gelir adetim.10 gündür sürekli karnımda gaz sancısı gibi şişlik gibi hisler var,belimde hafif sancılar, sol kasığımın oralarda ani kısa süreli saplanma gibi sancılar,göğüslerde dolgunluk,vücudumda ısı artışı gibi belirtiler var..bende bütün bunlara dayanarak cuma günü yani 4 eylülde eczaneden test alıp yaptım eşimin ısrarlarından kurtulmak için..fakat negatif çıktı yani tek çizgi..ama halen adet olmadım ve belirtilerin hepsi devam ediyor..sizce hala bi umut varmıdır benim için ne diyonuz..eğer ayın 11 ine kadar adet olmazsam o gün bi daha test yapayım diyorum...şu 5 gün bi geçsee..:Saruboceq:
bence canım 11 eylülü bekle tabiki umut var belirtilerin hamilelik belirtileri umudunu kaybetme bence gerçi aynı belirtileri bende yaşıyorum son iki güne girdim umudum azalıyo gibi kafamda karışık bilemiyorum ne düşüneceğimi ama yinede umutluyummm...
inşallah istediğin gibi olur canım 11 eylülü bekle sen :)
Bekleyeceğim canım..senin çok az kalmış hadi hayırlısı inşallah..sen hemen test yapmayı düşünüyomusun yoksa biraz daha bekleyecekmisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?