• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

benimde bacaklarım agrımaya basladı genelde bacaklarım agrıyınca agdet olurum.insaalah agrı gelir gecer arkası gelmez:)

bu sefer bebişten ağrıyodur inş.benimde ağrıyo canım.belim göğüslerim ve kasıklarım ağrıyo.reğli olcam diyede korkuyorum test yapmayada

ay beni de yazmış kıyamam benim 30 eylül canım... yeni başlayacaz çalışmalara :(

bende 29 yaşındayım canım artık önümüze bakıyoruz eylül sonu yeni regl dönemim o günü bekliyorum artık.

bende 24 yasındayım arkadaslar kırmızı kartı bu sabah gördüm beni listeden cıkrabilirsiniz egdet belirtileriymis bakın:(

bende 28 yaşındayım....artık bebekğimi kucağımda istiyorum..allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et hepimize...

kızlar slm herkese.
bugün klomenin 4. günü sabah dr la görüşmeye gittim.
herşey şimdilik yolunda eşimde test yaptırcak tekrar eğer gerekirse ankara ünv.
kaan aydost var olmazsa ona yönlendirirm bide o bakar dedi.
salı günü folikül takibine baslayalım dedi ne olur allahım klomen ilacı benim sebebim olsunda bebeğimi kucağıma alıyım.:1hug:

Leylacim sormasi ayip bu acele niye?? Daha bi kac ay olmus evleneli önce kocanla basbasa vakit gecirmenin tadini cikarman gerekir bence. opuyorumnanaktan Yani sonra bu günleri cok ararsin. Senin yazdiklarini görünce sanki on senelik evli cocugu olmuyo diye üzülüyo sanir insan. Yani kendin bilirsin elbette ama gercekten anlayamiyorum. Cocuk büyük sorumluluk sonucta.

Back