yardımcı olabilecek kimse yokmu
merhaba arkadaşlar bende 3 aydır bebiş için deniyorum...ilk defa bu ay hiç gün kaçırmadım..11 eylül regl günüm yani 8 gün kaldı.bu aralar olabilecek bariz belirtiler varsa bilen biri yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler...
kızalr 5 eylül regl günüm şimdiye kadar akıntı dışında bir belirtim olmadı (bu araad 10.ayımız 4 yıllık evliyim)ama son 2-3 gündür miğdem kötü yani ne bulanıyo ne bulanmıyo sanki içerden bişey sıkıyo karnımı içeri çektiğim zamann çekemiyorum hemen bırakıyorum sahurda bişey yiyemedim.göğüslerde şişlik var ama ne ağrı ne sızı hiç bişey yok napsam evde gebelik tetsi var yapsam çıakrmı acaba?napıyım kızlaRRR
kızalr 5 eylül regl günüm şimdiye kadar akıntı dışında bir belirtim olmadı (bu araad 10.ayımız 4 yıllık evliyim)ama son 2-3 gündür miğdem kötü yani ne bulanıyo ne bulanmıyo sanki içerden bişey sıkıyo karnımı içeri çektiğim zamann çekemiyorum hemen bırakıyorum sahurda bişey yiyemedim.göğüslerde şişlik var ama ne ağrı ne sızı hiç bişey yok napsam evde gebelik tetsi var yapsam çıakrmı acaba?napıyım kızlaRRR
sakın yapma.....daha erken varsada çıkmaz üzülürsün sabret...herzaman dediğim şey adet geçmesi gerek test için.
bugun bi arkadasim aradi beni.9 aylik evliler ve korunmamislar hemencecik balayinda hamile kalmis ve bilmemis tabiki.iliskiye girmisler (yasak olmasi lazimmis) ve bu yuzden dusuk yapti.ama simdi beni aradi ve 4 haftalik hamileymis.cooooooooooook sevindim cok.ve inanin ben de hamile olmak istedim.kendime uzuldum ve agladim bile.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?