Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

yardımcı olabilecek kimse yokmu

canım benimde bebeğim henüz yok ama belirtiler kişiden kişiye değişiyomuş.örn mide bulantısı,kasık ağrısı,gazlı olmak,bel ağrısı,halsizlik, aşırı akıntı en belirgin belirtiler ama hiç belirti olmadanda hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var.

merhaba kızlar bende 29 yaşındayım reglime 2 gün var bakalım ne olacak

merhaba canım...daha gününe var,ama gebelik belirtisi memelerde sızlama,kasık ağrıları adet olacakmış gibi.canını birşeyler çekmesi bende öyle olmuştu.göz kararması....bu gibi belirtiler olur ama enaz adete 1,2 gün kala belli olur sabret canım hakkında hayırlısı olsun.

kızalr 5 eylül regl günüm şimdiye kadar akıntı dışında bir belirtim olmadı (bu araad 10.ayımız 4 yıllık evliyim)ama son 2-3 gündür miğdem kötü yani ne bulanıyo ne bulanmıyo sanki içerden bişey sıkıyo karnımı içeri çektiğim zamann çekemiyorum hemen bırakıyorum sahurda bişey yiyemedim.göğüslerde şişlik var ama ne ağrı ne sızı hiç bişey yok napsam evde gebelik tetsi var yapsam çıakrmı acaba?napıyım kızlaRRR

yaklasik 7-8 ay once almis oldugum bi gebelik testim var bi turlu kullanmak nasip olmadai cunku her ay r4 gun erken adet oluyorum sizce neden bana yardimci olursaniz cok sevinirim... ya artik bende test yapip hamile kalamk istiyorum ALLAH BU mubarek ayda sen duy sesimizi yarabbim..

hadi denede bize müjdeli haberi burda hep beraber:teytey:yapalımkaydirigubbakcemile5

sakın yapma.....daha erken varsada çıkmaz üzülürsün sabret...herzaman dediğim şey adet geçmesi gerek test için.

sakın yapma.....daha erken varsada çıkmaz üzülürsün sabret...herzaman dediğim şey adet geçmesi gerek test için.

öyle ama adetten 7-8 gün önce öğrenenler bile var acaba onlar kandamı baktırdı bilemiyorum miğdem kötü aslında yapsamda çıkmıycağını biliyorum ama içimden bir hisss yap diyorr yaaa yapsammı bide kaç saatlik idrar tutmak gerekir test için bilen varmı

vuslat sabah idrarıyla yap derler ama bencede bekle istersen genelde çıkmıyomuş reglden önce.bu arada bende reglime 1 hafta varken idrarda gebelik testi yaptım çıkmadı varsada çıkmaması normal dediler

Son düzenleme:
tamam şurda c.tesiye ne kaldı dimi kızlar yapıp tek çizgiyi görüpte üzülmektense yapmamamak daha mantıklı yapmıycam bende yarında tüm gün uğraş bulucam kendime yarınıda atlatırsam bir c.tesi kalıyo onunda sabahında yaparım testi hayırlısıyla inşallah vardır yaaaaaa.Rabbim sitede olan olmayan bebek isteyen herkese en yakın zmanda bebeiş nasip ettttttttt amiiinnnn

bende seningibi ilk hamileliğimde sabretmedim yaptım...hemde 3gün gecikme bekledim yinede çıkmadı...3gün sonra tekrar yaptım çıktı.bekle derim.

bugun bi arkadasim aradi beni.9 aylik evliler ve korunmamislar hemencecik balayinda hamile kalmis ve bilmemis tabiki.iliskiye girmisler (yasak olmasi lazimmis) ve bu yuzden dusuk yapti.ama simdi beni aradi ve 4 haftalik hamileymis.cooooooooooook sevindim cok.ve inanin ben de hamile olmak istedim.kendime uzuldum ve agladim bile.mafoldumben

hiç üzülme canım seninde olacak elbet.sadece sabret senin kısmetin nezaman gelecek allah bilir.bu günlerin tedını çıkar canım.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…