• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

Kızlar benim reglime 17 gün olmasına rağmen kasıklarıma kramp giriyor adet olucakmışım hissi var devamlı, bir de bacaklarım ağrıyor. Sizce bu kadar erken belirti olur mu??

Son düzenleme:
bende belirtiler var adetime 5 gün var bekliyorum bakalım belirtiler beni yanıltmaz umarım . göğüslerde şişlik sızı ve damar belirginleşmesi, kasıklarımda batma özellikle sağ tarafımda, karnımda şişlik gaz, ateşim var ve üşüyorum belağrısı uyuma isteği yorgunluk gibi belirtiler yaşıyorum bilmiyorum bebişemi işaret bunlar :emir_bebek:

canım inşallah ama senin belirtilerinde çok gerçekçi var sanki gibime geldi inan..ayyy inşallahhh inşalllahhh ne güzel olur burda hepimiz aynı anda hamiş hamiş olsak...
genelde üşüme hakim sanırım belirtilere ki çok kişidende duymuştum bunu hayırlısı olsun hepimiz için inşalllhhhhhhhh:Saruboceq:

nuremcim senin yumutlama günün olabilir daha çok erken çünkü

Kızlar benim reglime 17 gün olmasına rağmen kasıklarıma kramp giriyor adet olucakmışım hisse var devamlı... Sizce bu kadar erken belirti olur mu??

canım henüz çok erken belirti için belki yumurtlamayla alakalıdır ne bilim inşallah kalbindeki gibi olsun hayırlısı allahtan hepimize

canım inşallah ama senin belirtilerinde çok gerçekçi var sanki gibime geldi inan..ayyy inşallahhh inşalllahhh ne güzel olur burda hepimiz aynı anda hamiş hamiş olsak...
genelde üşüme hakim sanırım belirtilere ki çok kişidende duymuştum bunu hayırlısı olsun hepimiz için inşalllhhhhhhhh:Saruboceq:

ayy canıım inşallahhh öyledir.. hepimiz hamiş olsak hiç güzel olmazmı hemde ne güzel olur :))) hayırlısı hepimize canım

canım belirtilerin benide şüphelendirdi valla kesin haberim olsun eğer varsa..inşallahda vardır ama var gibbbiiiiii sanki heecadıarzu

bide kızlar yazınca aklıma geldi nasıl bir şişkinlik ve mide yanması...oructan dıyordum amahersene oruc tutarım hıc olmazdı acaba mı dıyorum...ilginç...bakalım bir kaç güne belli olur

Canım yaa anlamadım. Nasıl yani yumurtlama günü??
Henüz 2 aylık evliyim ve pek bilgim yok kusura bakma:(

canım normalde mesela adetin ilk gününden say bir diye 12.gününde başlar 20. güne kadar 2 günde bir ilişkiye girmen gerekir cnm...
bu günlerde yumurtlamamız olur yani kiminin değişedebilir ama genelde bu günlerde olur ve o dediğin belirtiler oladabilir bu günlerde bu demek oluyoki eğer yumurtlamadan ağrın varsa eşinle iki günde bir ilişkiye girmen gerekir çünkü olması en muhtemel zaman dır cnm

ben 3 yıldır istiyorum olmasını her ay büyük umutlarla bekliyorum ve çok araştırıyorum bu işte artık dr oldum:roflol: kızlar:roflol:

CANIM BENıM YA ıNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN...vardır belki bakalım günün falan geçerse

ah ah eylül5 beklerken dün adet oldum...kesin hamileyimdir diyodum yaaaaaaa.en son güne kadar bekleyin valla böyle insan üzülüyo.mirmirmirmir

haklısın canımda işte insan kendini kaptırıyo göz seğirse hamilemiyim diyo insan bu veletler gelmeden maymun etti bizi laelaelaelaelae

arkadaşlar mutlaka adetiniz 5,6 gün geçsin öyle test yapın....benden tavsiye kendinizi hiç üzmeyin...
vasada vardır,yoksada yok.önemli olan allah her keze hayırlı sağlıklı evlat versin:Saruboceq:kimse canını üzmesin valla.

Back