Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

inşallah canım ya olmazssa bu ay hayırlısı herşeyde vardır bir hayır.Gelmesi gereken gün vardır diye düşünüyorum.bizde o güne kadar çalışıcaz artık
çok haklısın bitanem ne kadar sabırsızız işte
ah ah eylül5 beklerken dün adet oldum...kesin hamileyimdir diyodum yaaaaaaa.en son güne kadar bekleyin valla böyle insan üzülüyo.mirmirmirmir

off yani beklemek gerek gelmezse ona göre meraklanmaıyız ama anacım napalım yaa anne olmak çok istiyozz hepimizz:sinifsinif:

yelyel beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün inş..:)):roflol:

öyle ama canım ya valla aynanın karşısında geçen hafta şekilden şekle girdim geriye doğru eğildim şişlik varmı diye gözbebekleri büyüyomuş diye okudum ona ayrı baktım kirpikler ,göğüs damarları ,çamaşır suyu limon bu gidişle denemediğim şey kalmıycak.eşim arada denk geliyo hiç bulaşmıyo bi şey dese zıplıycam ben bi kaç aydır böyleyim uzun zamandır deneyen arkadaşlarımı düşünemiyorum valla

benim bu ikinci olacak kısmetse...ben zaten anneyim.8 yaşında çok yakışıklı bir oğulum var...yaaaaaaaaa kızlarrrrrrr

azizecim sen şanlısın en azından 1 tane de olsa meleğin var ne güzel:)))

benim bu ikinci olacak kısmetse...ben zaten anneyim.8 yaşında çok yakışıklı bir oğulum var...yaaaaaaaaa kızlarrrrrrr

ayy allah bağışlasın sen görevi çoktan yerine getirmişsin canım ya darısı başımıza ben zaten bir tane istiyorum allah nasip ederse hayırlısı

bende öyle diyordum birtane yeter....ama öyle olmuyor işte insan istiyor sen istemesende ilk çocuğun istiyor.hem bende çok istiyorum bebek özledim valla,gerçi şimdi çok rahatım oğulumu büyüttüm,ama olsun ikincide büyür yeterki sağlıklı olsun.busefer kız çok isterim olsun oğulumda kız kardeş istiyor.hayırlısı neyse o olsun.

gönlünüze göre versin canım inşallah güzelde bi kızınız olur

rabbim sizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar versin arkadaşlar.
inşallah hamile haberlerinizi alırım....hamileler listemiz olur busefer.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım hatta bugün..4 aylık evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz ama daha yok.işallah bana uğurlu gelirsiniz bu ay hamile kalırım.yaşım 31 ve biran önce anne olmak istiyorum artık.allah cümlemize tez zamanda kısmet eder işallah.

aramıza hoşgeldin canım.inşallah hamile haberini alırız.a.s.

hoşgeldin canım inş hamile kalırsın çok kafaya takmamaya çalış

merhaba arkadaşlar bende 3 aydır bebiş için deniyorum...ilk defa bu ay hiç gün kaçırmadım..11 eylül regl günüm yani 8 gün kaldı.bu aralar olabilecek bariz belirtiler varsa bilen biri yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar herkez yaşını yazsın.....bakalım kaç yaşında anne adaylarımız var?

hoşgeldin cnm.bende 31 yaşındayım umarım sende bebişine bir an önce kavuşursun

merhaba kızlar bende 29 yaşındayım reglime 2 gün var bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…