çok haklısın bitanem ne kadar sabırsızız işteinşallah canım ya olmazssa bu ay hayırlısı herşeyde vardır bir hayır.Gelmesi gereken gün vardır diye düşünüyorum.bizde o güne kadar çalışıcaz artık
ah ah eylül5 beklerken dün adet oldum...kesin hamileyimdir diyodum yaaaaaaa.en son güne kadar bekleyin valla böyle insan üzülüyo.mirmirmirmir
yelyel beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün inş..:)):roflol:
benim bu ikinci olacak kısmetse...ben zaten anneyim.8 yaşında çok yakışıklı bir oğulum var...yaaaaaaaaa kızlarrrrrrr
bende öyle diyordum birtane yeter....ama öyle olmuyor işte insan istiyor sen istemesende ilk çocuğun istiyor.hem bende çok istiyorum bebek özledim valla,gerçi şimdi çok rahatım oğulumu büyüttüm,ama olsun ikincide büyür yeterki sağlıklı olsun.busefer kız çok isterim olsun oğulumda kız kardeş istiyor.hayırlısı neyse o olsun.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım hatta bugün..4 aylık evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz ama daha yok.işallah bana uğurlu gelirsiniz bu ay hamile kalırım.yaşım 31 ve biran önce anne olmak istiyorum artık.allah cümlemize tez zamanda kısmet eder işallah.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım hatta bugün..4 aylık evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz ama daha yok.işallah bana uğurlu gelirsiniz bu ay hamile kalırım.yaşım 31 ve biran önce anne olmak istiyorum artık.allah cümlemize tez zamanda kısmet eder işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?