- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
bende belirtiler var adetime 5 gün var bekliyorum bakalım belirtiler beni yanıltmaz umarım . göğüslerde şişlik sızı ve damar belirginleşmesi, kasıklarımda batma özellikle sağ tarafımda, karnımda şişlik gaz, ateşim var ve üşüyorum belağrısı uyuma isteği yorgunluk gibi belirtiler yaşıyorum bilmiyorum bebişemi işaret bunlar
Kızlar benim reglime 17 gün olmasına rağmen kasıklarıma kramp giriyor adet olucakmışım hisse var devamlı... Sizce bu kadar erken belirti olur mu??
canım inşallah ama senin belirtilerinde çok gerçekçi var sanki gibime geldi inan..ayyy inşallahhh inşalllahhh ne güzel olur burda hepimiz aynı anda hamiş hamiş olsak...
genelde üşüme hakim sanırım belirtilere ki çok kişidende duymuştum bunu hayırlısı olsun hepimiz için inşalllhhhhhhhh:Saruboceq:
canım henüz çok erken belirti için belki yumurtlamayla alakalıdır ne bilim inşallah kalbindeki gibi olsun hayırlısı allahtan hepimize
ayy canıım inşallahhh öyledir.. hepimiz hamiş olsak hiç güzel olmazmı hemde ne güzel olur :))) hayırlısı hepimize canım
canım belirtilerin benide şüphelendirdi valla kesin haberim olsun eğer varsa..inşallahda vardır ama var gibbbiiiiii sanki heecadıarzu
Canım yaa anlamadım. Nasıl yani yumurtlama günü??
Henüz 2 aylık evliyim ve pek bilgim yok kusura bakma
canım ne oldu adet oldun mu merak ettimbende istiyorum ovulasyon testide kullandım bu ay tutturmusuzdur insallah eylülün bası agdet olmam lazım insallah olmam hayırlısı
selam kızlar....karnım çok ağırıyooooooooooo.....
canım ne oldu adet oldun mu merak ettim
CANIM BENİM YA İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN...vardır belki bakalım günün falan geçerse
slm cnm hoşgeldin nie ki ağrıyo kaç günün var
CANIM BENıM YA ıNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN...vardır belki bakalım günün falan geçerse
ah ah eylül5 beklerken dün adet oldum...kesin hamileyimdir diyodum yaaaaaaa.en son güne kadar bekleyin valla böyle insan üzülüyo.mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?