• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylemsel çeyizler :p

Elektrikli cezve olabilir ekmek kızartma makinesi olabilir. Narenciye sıkacagı.

Son düzenleme:
Çay makinesi,fritöz,mounlinex rende alabilirsin :)
çay makinesi düşünüyorum canım açıkası :) ama şöyle bir durum var nişanlımda bende çayı hiç sevmeyız :) ben bitki çayı içiyorum onunda demleme aparatını aldım nişanlımda meyve suyu sever sıkacak aldım :) çay makınesı cokta mantıklı olmaz bizim eve :)

çay makinesi düşünüyorum canım açıkası :) ama şöyle bir durum var nişanlımda bende çayı hiç sevmeyız :) ben bitki çayı içiyorum onunda demleme aparatını aldım nişanlımda meyve suyu sever sıkacak aldım :) çay makınesı cokta mantıklı olmaz bizim eve :)

Salata seviyorsanız kesin mounlinex rende al canm ben devamlı kullanıyorum

Salata seviyorsanız kesin mounlinex rende al canm ben devamlı kullanıyorum
canım baktım şimdi bana öyle aparatlı şeyler çok zor geliyor elimle doğrarım daha iyi tupper yada ne bilim bu tarz ürünleri almıyorum
arkadaşım hediye nicer dicer almıştı verdim onu teyzeme :)
teşekkur ederim fikirlerin için

İkinci resimde tas var sanırım onlar dusmez mi? Ve ben kendi bardaklarımı alırkende dikkat ettim gumus, yaldızlı bardak almadım cunku ne kadar dikkat edersen et cıkıyor. Bernardonun grace serisi var bir bak istersen ben onlardan aldım

baktım canım güzelmiş fiyatıda okadar pahalı değil 600 falan beklıodum :)
ama bana biraz sade geldi bardak şekli harika diyebilirim :) biraz desen olsa fena olmaz sankı:) elimde yıkamayı göze alıyorum

baktım canım güzelmiş fiyatıda okadar pahalı değil 600 falan beklıodum :)
ama bana biraz sade geldi bardak şekli harika diyebilirim :) biraz desen olsa fena olmaz sankı:) elimde yıkamayı göze alıyorum

Hahaha tam tersiyiz bende tabak bardak alırken bakıyorum elde yıkayınız hoooop uzaklaşıyorum :)) ayrıca ilk resimdeki daha zarif diğeri biraz spor kalıyor yanında

Son düzenleme:
Back
X