- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evimin ankastre olacağı belli değil henüz almadım elektrik süpürgeside araştrma aşamasındayımelektrik süpürgesi ve ankastre set eksik bu resimlerin arasında
evimin ankastre olacağı belli değil henüz almadım elektrik süpürgeside araştrma aşamasındayım
600 e yakın tuttu canım bende uygun almaya çalıştım almadan çok araştırdım hem içime sinen hep fiyatı uygun kaliteli bunları aldımhmm peki bu aldıkların ne kadar tuttu bende alıcam henüz almadım :26:
teşekkürler canım elektrikli cezve veElektrikli cezve olabilir ekmek kızartma makinesi olabilir. Narenciye sıkacagı.
çay makinesi düşünüyorum canım açıkası :) ama şöyle bir durum var nişanlımda bende çayı hiç sevmeyız :) ben bitki çayı içiyorum onunda demleme aparatını aldım nişanlımda meyve suyu sever sıkacak aldım :) çay makınesı cokta mantıklı olmaz bizim eve :)Çay makinesi,fritöz,mounlinex rende alabilirsin :)
çay makinesi düşünüyorum canım açıkası :) ama şöyle bir durum var nişanlımda bende çayı hiç sevmeyız :) ben bitki çayı içiyorum onunda demleme aparatını aldım nişanlımda meyve suyu sever sıkacak aldım :) çay makınesı cokta mantıklı olmaz bizim eve :)
teşekkürler canım fiyatını söylesem inanmazsın o kadar uygunki 2tl :)Küllüğüne bayıldım tam istediğim gibi
canım baktım şimdi bana öyle aparatlı şeyler çok zor geliyor elimle doğrarım daha iyi tupper yada ne bilim bu tarz ürünleri almıyorumSalata seviyorsanız kesin mounlinex rende al canm ben devamlı kullanıyorum
teşekkürler canım fiyatını söylesem inanmazsın o kadar uygunki 2tl :)
İkinci resimde tas var sanırım onlar dusmez mi? Ve ben kendi bardaklarımı alırkende dikkat ettim gumus, yaldızlı bardak almadım cunku ne kadar dikkat edersen et cıkıyor. Bernardonun grace serisi var bir bak istersen ben onlardan aldım
baktım canım güzelmiş fiyatıda okadar pahalı değil 600 falan beklıodum :)
ama bana biraz sade geldi bardak şekli harika diyebilirim :) biraz desen olsa fena olmaz sankı:) elimde yıkamayı göze alıyorum
Hahaha tam tersiyiz bende tabak bardak alırken bakıyorum elde yıkayınız hoooop uzaklaşıyorum :)) ayrıca ilk resimdeki daha zarif diğeri biraz spor kalıyor yanında