• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan eylem isteme+söz+nişan :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
emın ol baban bısı demez canım arada kaynarsınız :) ozel bır gun nişan bu yahu elbette fotograf hakkınız :) sevgılı buyukler anlayıs gosterırler annecıgıne soyle onceden yolunu yapsın babanın :P iyi dıleklerın ıcın tesekkurler canım nişanlımın iş durumu kesinleşsin bızde hemen dugun hazırlıklarını hızlandırıcaz allahın ıznıyle tatlımm :) allah herkese hayalını kurdugu hayatı versın, sende bır bakmıssın gelınlikler ıcındesın ♥ allah nasıp etsın bak bugecede kandıl dualarımız kabul olur inşallah ::) nişanı atlatında hayırlısıyla hersey ard arda gelıyor :)

Amiiiin canımmmmm :16:
Sevdiceklerimizle mutlu mutlu geçsin şu güzel günler inşallahh :16:
Babamla küsüz bi 6 aydır felan bakalım nasıl olucak onuda merak ediyorum :9: :9:
Offf off :9: :9: Allah banada senin yaşadıklarını nasip etsin aminn :9:
Buarada kıyafetine bayıldım bütün gün iş yerinde kıyafet seçmeye çalışmaktan fenalık geldi varmıdır önerin benim gibi toplu bir kıza :9:

Amiiiin canımmmmm :16:
Sevdiceklerimizle mutlu mutlu geçsin şu güzel günler inşallahh :16:
Babamla küsüz bi 6 aydır felan bakalım nasıl olucak onuda merak ediyorum :9: :9:
Offf off :9: :9: Allah banada senin yaşadıklarını nasip etsin aminn :9:
Buarada kıyafetine bayıldım bütün gün iş yerinde kıyafet seçmeye çalışmaktan fenalık geldi varmıdır önerin benim gibi toplu bir kıza :9:

gogusten oturtmalı gogus altından bollaşan elbıse tercıh etme canım şiddetle önermıyorum :) bndede bıraz kılo problemı var kendımden bılıyorum çokkötu duruyor mumkunse ust kısmı bel altına kadar korse tarzı bır nısanlık bak :)

Maşallah. Her şey çok güzel görünüyor. Bakarken gözlerim dolu dolu oldu :5: Benim nişanım da böyle sorunsuz geçer inşallah. Rabbim iki cihanda da ayırmasın sizi. Mutluluklar dilerim :16:

Back