Nişan eylem isteme+söz+nişan :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
kızlar biz söz nişan bir arada yaptık çunku düğünude 3 ay sonra yapma kararı almıstık aılelerce sürec kısa oldugu ıcın hepsı bır arada cıksın dedık :)
fakat bazı sorunlar cıktı ve bıraz daha sonrakı zamana erteledık düğün tarıhını ama yınede oldu çokta guzel oldu allah herkese bu mutlulugu nasip etsın amin :)

söz yüzüğüm

yüzüklerimiz :)

çikolatam:)

çiçeğimm:)

magnetim :)

Son düzenleme:
maşallah barekallah canım rabbim ömür boyu mutlu etsin yüzünüzdeki mutluluk ilk günkü gibi devam etsin inşallah maşallah çok güzel olmuşsun

maşaLLah size canım
herşey harika görünüyor..inşaLLah düğünüde tatLıLıkla atLatırsınız

Canım tebrik ederim öncelikle herşey çok güzel olmuş ellerinize yüreklerinize sağlık mutluluk
Bişey danışmak istiyorum sana bizde aynı sizin gibi yapmayı düşünüyoruz çünkü.
Gördüğüm kadarıyla fotoğrafçıya gitmişsiniz bende istiyorum gitmek nasıl yapıcaz nasıl gidicez bilemedim
Şimdi hepsi biarada ya zaten akşam gelirler gelmeden öncemi gidip çektirmek lazım oda prosedüre aykırı sanki
Siz nasıl yaptınız?

canım hemen sana ben özet geçiyim :) saat 3 gıbı kuafore gıttım nişanlım ıstanbul anadolu yakasından saat 4 gibi yola cıktılar aılesnden once cıktılar arkadslaryla :) saat 6 bucukta sakaryadaydılar benı kuafore onlar almaya geldı kış saatı oldugu ıcın hava bayağı kararmıstı aılesıde dırekt bızım eve gectıler kuaför çıkısı fotograf studyosuna gıttık :) fotolar bıraz acele baştan savma oldu yarım saaat bıle surmedı :) bızımkılerıe soyledıler fotografçıya gidecekler diye babam serttır anlayıssızdır boyle bır gecede o bıle sorun cıkarmadı aradan cıkardık fotograf ısını :) insallah sende atlatırsın hayırlısıyla mukemmel bır nısan olur dılerım :)

Valla benim babamda öyle daha kızı vermedik ne fotoğrafı demesin diye geçtiydi aklımdan öyle olmaz heralde
Bizde öyle yaparız heralde ya allahtan biz yakın oturuyoruz.
Bende istiyorum çünkü anı yani bidaha ne zaman giyinip süslenip nişan yapılırki 1 kere
Ne güzel acele bile olsa gayet güzel olmuş hepsi Allah bize de nasip eder sorunsuz olur umarım herşey ya valla çok zor bu işler sen atlatmışsın gerçi daha zorları bekliyodur tahminim seni onlarda bi çırpıda geçsin de Allah bi yastıkta kocatsın inşallah canım

emın ol baban bısı demez canım arada kaynarsınız :) ozel bır gun nişan bu yahu elbette fotograf hakkınız :) sevgılı buyukler anlayıs gosterırler annecıgıne soyle onceden yolunu yapsın babanın iyi dıleklerın ıcın tesekkurler canım nişanlımın iş durumu kesinleşsin bızde hemen dugun hazırlıklarını hızlandırıcaz allahın ıznıyle tatlımm :) allah herkese hayalını kurdugu hayatı versın, sende bır bakmıssın gelınlikler ıcındesın ♥ allah nasıp etsın bak bugecede kandıl dualarımız kabul olur inşallah ::) nişanı atlatında hayırlısıyla hersey ard arda gelıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…