Doğuma Hazırlık Eylem ismi nasil?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce eylem ismi guzel mi?

• Guzel

OY: 10 37,0%
  • Guzel degil

OY: 17 63,0%

• Ankete Katılan
    27

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
ilk kizimin adi Eslem. Ben koymustum. Bunuda eşim koymak istiyor . Eylem olsun diyor . Ama ben kararsiz kaldim. Sizce nasil

Eylem güzel bir isim.
ilk cocugun ismini sen koyduysaniz eşin de bu bebege isim koysun işte. ;)

Anlam önemlidir isimlerde.
Fonetik olarak güzel ama anlamda sınıfta kalır.
Bu sebeple elediğim ve çocuğuma koymadığım dünya kadar isim var.

Kendi adım diye söylemiyorum ama çok severim :D Hatta iki ismim var ama kullanımı kolay diye Eylem i tercih ediyorum. İlkokulda biraz fiil diye dalga geçiliyordu. Ama ben hep hareket anlamını tercih ettiğim için bu süreç benim için sıkıntılı olmamıştı. Eskiden biraz siyasi bir isimmiş ama artık bu şekilde kullanılmıyor pek fazla.

Esila veya efnan da Eslem ismine uyabilir.
Benim zevkime hitap eden bir isim değil Eylem

Buğlem ismini araştırırsanız uyduruk ve anlamsız bir isim olduğunu göreceksiniz... Nette yazan anlamı doğru değil.:KK43:
Nette yazan anlamını bilmiyorum, sözlükten biliyorum zaten araştırın dedim yalnızca uyum açısından söyledim. Ayrıca Eylemin de herhangi bir anlamı yok :(

Nette yazan anlamını bilmiyorum, sözlükten biliyorum zaten araştırın dedim yalnızca uyum açısından söyledim. Ayrıca Eylemin de herhangi bir anlamı yok :KK43:

Eylem = Bir durumu değiştirmek için gösterilen çaba
Anlamsız diyemeyiz bence. ;)

Buğlem hangi sözlükte geçiyor acaba? Bilgilenmek için soruyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla Buğlem internet ortamında uydurulmuş ve yayılmış bir isim.

Eylem = Bir durumu değiştirmek için gösterilen çaba
Anlamsız diyemeyiz bence. :KK66:

Buğlem hangi sözlükte geçiyor acaba? Bilgilenmek için soruyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla Buğlem internet ortamında uydurulmuş ve yayılmış bir isim.
Açıklamanız için teşekkürler hanımefendi eylemin anlamını biliyoruz zaten ben diyorum ki eylemin karşılığı fiildir yapılan iştir. Yani bunu koymanın anlamı nedir? Ayrıca ismin karşılığı için Mehmet Kanar Büyük Farsça sözlüğünü inceleyiniz..

Back
X