- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
- Konu Sahibi Balikcikurdu
ilk kizimin adi Eslem. Ben koymustum. Bunuda eşim koymak istiyor . Eylem olsun diyor . Ama ben kararsiz kaldim. Sizce nasil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylem guzel isim bir tane ogrencim vardi Eylem diye cok sempatikti :))ilk kizimin adi Eslem. Ben koymustum. Bunuda eşim koymak istiyor . Eylem olsun diyor . Ama ben kararsiz kaldim. Sizce nasil
Ona biraktim zaten ama benim içimden gecen eyluldu. Bi kac kez sordu fikrimi soyledim. Sonra onunda kafasi karisti gonlu eylemden yana ama tmm bu olcakda diyemiyor:)Eylem güzel bir isim.
ilk cocugun ismini sen koyduysaniz eşin de bu bebege isim koysun işte.![]()
Buğlem ismini de araştırın güzel uyum sağlar ayrıca eylem? yani pek anlamlı gibi gelmiyor banailk kizimin adi Eslem. Ben koymustum. Bunuda eşim koymak istiyor . Eylem olsun diyor . Ama ben kararsiz kaldim. Sizce nasil
Buğlem ismini de araştırın güzel uyum sağlar ayrıca eylem? yani pek anlamlı gibi gelmiyor bana
Nette yazan anlamını bilmiyorum, sözlükten biliyorum zaten araştırın dedim yalnızca uyum açısından söyledim. Ayrıca Eylemin de herhangi bir anlamı yokBuğlem ismini araştırırsanız uyduruk ve anlamsız bir isim olduğunu göreceksiniz... Nette yazan anlamı doğru değil.![]()
Nette yazan anlamını bilmiyorum, sözlükten biliyorum zaten araştırın dedim yalnızca uyum açısından söyledim. Ayrıca Eylemin de herhangi bir anlamı yok![]()
Açıklamanız için teşekkürler hanımefendi eylemin anlamını biliyoruz zaten ben diyorum ki eylemin karşılığı fiildir yapılan iştir. Yani bunu koymanın anlamı nedir? Ayrıca ismin karşılığı için Mehmet Kanar Büyük Farsça sözlüğünü inceleyiniz..Eylem = Bir durumu değiştirmek için gösterilen çaba
Anlamsız diyemeyiz bence.
Buğlem hangi sözlükte geçiyor acaba? Bilgilenmek için soruyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla Buğlem internet ortamında uydurulmuş ve yayılmış bir isim.