• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar bunlarda benim aldıklarım kırmızı akrilik sürahim ve istanbul manzaralı saatim

Eklentiler

• $9336[1].webp
    $9336[1].webp
    3 KB · Görüntüleme: 23
  • $akrilik sürahi.webp
    $akrilik sürahi.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
saate hayran kaldım,sürahiler de çok güzel. rengi kendinden mi yapıştırma mı?ben buna benzer sürahi almıştım da yıkayınc yüzülüyordu renkli kısımları. sennik öyle olmaaz inş canım güle güle kullan

saate hayran kaldım,sürahiler de çok güzel. rengi kendinden mi yapıştırma mı?ben buna benzer sürahi almıştım da yıkayınc yüzülüyordu renkli kısımları. sennik öyle olmaaz inş canım güle güle kullan

teşekkür ederim canım, rengi kendinden galiba ama bakalım kullanınca görücem umarım sıkıntı yaşamam :18:

slm kızlar aldıklarınıza bayıldım dayanamadım bende yazmaya karar verdim bişi sorucam size jua nın nevresimini alan var mı içinizde 60 tlye budum acaba kalite olarak nasıldır

jua kaliteli canım...şüphen olmasın bende nevresim takımını aldım tabi kullanmadım ama annem kumaşının güzel olduğunu söylüyor...koçtaşta bi ara 45 tlye olanlar vardı tatlım.bilgine...

Back
X