eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kizlar harikasiniz, yine süper seyler almissiniz.. tek tek yazamicam cnkü cok yeni eklentiler var ::)))
güle güle kullanin

selam kızlar ne zamandır kk ne girmiyordum ne kadar güzel şeyler almışsınız Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahhhhh. Bu aralar nişan telaşımız var bir yandanda annemle çeyiz derdine düştük :) aldıklarınız bana baya yardımcı olup fikir verdi diyebilirim.

Bugün gezmeye gittim vee benı bekleyen bir kek saklama kabım oldu .

tupperware benimkinin altı kırmızı

YESILdiyar süper bende alicam bundan bi türlü alamadim hala
tupperware satan bi tanidik bulmam lazim acilen.. ne kadara aldin?

Bugün gezmeye gittim vee benı bekleyen bir kek saklama kabım oldu .

tupperware benimkinin altı kırmızı

güle güle kullan canım :)

kızlar minimal nevresim takımı alan ya da kullanan var mı? ben çok beğeniyordum markafonide indirime girmiş alsam mı acaba ?

kızlar ben tupperware uyesıyım satıs yapıorum..

ama size tavsiyemm indirim brosurlerınden alınnn katalogdaki ürünler gerçekten pahalı aceleniz yoksa indirimleri takip edin öyle alın..

Son düzenleme:
pandomimicim bornoz takımın çok şık güle güle kullan

yeşildiyar kek saklama kabını güle güle kullan

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize cok teşekkür ederim arkadaş bunu % 30 indirime girdiginde almış banada gelışıne verdı sanırım 36 tl ye aldım . katalog fıyatı 63 tl

Kızlar tupperwarede ocak ayında güzel ındırımler olacakmış belkı işinize yarar haberınız olsun .

Emsan misafir yemek takımım 645tl

Karaca çatal bıçak takımı 396tl

Karaca çelik tencere setim 260tl civarı bi fiyatı vardı yanılmıyosam

bunlarda yumurta şeklinde tuzluklarım orjinali daha cici

Hobby saten nevresim takımın 120tl

Son düzenleme:
yeşildiyar, pandoniö, miss_night aldıklarınızz çok güzel kızlarr gülee gülee kullanınnnn:79:

Kızlar güle güle kullanın,herşey çok güzel.Ben de bugün dekoratif kutulardan almaya gidicem bulabilecek miyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…