melamin tabaklarım, peçeteliğim, 6 kişilik amerikan servisim, kurabiye kalıplarım, yaş pastanın altına koymak için dekoratif süslerim, mutfak fırçası kırmızı ve mavisini aldım, 3 lü bıçak seti ve yemek masası için düşündüğüm mumluğum
teşekkür ederim :) yemek takımım içime sinmedi pek ama artık yapıcak bişey yok
teşekkür ederim canm ikeaya gittiğm belli oluyor galibaikeaya gidilmiş sanırım :) hepsi çok çok güzel kurabiye kalıpları çok tatlı melamin tabaklarda...peçeteikten bende de var canım...yaş pasta için altlık benimde almam gerekiyor...
güle güle kullannn...
Emsan misafir yemek takımım 645tl
Karaca çatal bıçak takımı 396tl
Karaca çelik tencere setim 260tl civarı bi fiyatı vardı yanılmıyosam
bunlarda yumurta şeklinde tuzluklarım orjinali daha cici
Hobby saten nevresim takımın 120tl
melamin tabaklarım, peçeteliğim, 6 kişilik amerikan servisim, kurabiye kalıplarım, yaş pastanın altına koymak için dekoratif süslerim, mutfak fırçası kırmızı ve mavisini aldım, 3 lü bıçak seti ve yemek masası için düşündüğüm mumluğum
teşekkür ederim canımhepsi çok sik canım güle güle kullan
teşekkür ederim ikeadan aldım canımsarya_85 aldıkların cok güzeller ama ben pembe cam olan şeyi cok begendım onu nereden aldın ?
aaa neden bence çok şık...kibar bi takım canım...bende yemek takımımı aldıktan sonra öyle düşünmüştüm sonra yavaş yavaş alıştımmm...
güle güle kullan canım aldıklarını
nevresim takımına bayıldımmm
Bunlar bana arkadaşlarımın hediyleri kızlar
Hemen resimlerini çekip ekledim
Çeyizlerimin içindede eklenmiş yeni resimler var
Bakmak isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...arda-olsunceyizlerim-buyrun.html#post12869868
Kıslarr aldıklarınızı güle gülee kullanın hepsiii çok güzelllll
Cumartesi İstoçtaydım aldıklarım Korkmazdan tost makinası, ekmek kızartma, firitöz, su ısıtıcısı aldımm bide dayanamadım wok tava aldımm. Tost mak. çektim ama diğerlerini yerlerine kaldırdıktan sonraa kutudan çekebildim, bakalım beğenecekmisiniz:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?