eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Papatyaaaaa taç ürünlerinin yanında pierre cardin de satıyorlar mı ben pier cardın ıstıyorum hiç indirimde goremedım .

Tupperware, yemegi sicak tutma özelligi var.

Ekmek veya taze sebzeyi saklama kabi

Bundan 3 adet aldim en büyük boyu bu 7,5 lt, digerleri daha ufak..

Tupper ürünlerine simdiye dek fazla sarmadim ama bazi ürünleri güzel gercekten
heran aliskanlik yapabilir

Son düzenleme:
DyGLu güle güle kullan canım.. yemegi sıcak tutandan almak lazım ,sana maliyeti ne oldu?

çok güzeller canım güle güle kullan bende tu tupper lara adım atmayı düşünüorum ama çok pahalı yaaa

kizlar sagolun.. o sicak tutan ürün 30 euro yani tr fiyati ile 55- 60 tl
evet bende pahali buluyorum, ancak gerekli seyleri almaya calisiyorum.

Bende en son bunları aldım kızlar :)
Taç'ın pamuk saten nevresim takımı 110 tl aldım.

Bu da Taç'ın pamuk saten 110 tl yine.

Hobby Nevresim takımı bu saten.
Çok uyguna aldım kızlar hepsiburada dan 180 tl idi ben 89a aldım.

Korkmaz üçlü minnak tencere seti :)Minnak dediğime bakmayın kendimize kadar yemek yapmak için almıştım ama nerdeyse 5 kişiyi doyuracak kadar yemek alır :)

Birde mehtap kek kalıbı aldım üçlü set ispanyol-dilimli-papatya onun resmini bulamadım ama

ben de geçen hafta bunları aldım daha bugün ve geldi.arçelik çaycım 110 tl.
blender setim,arçelik 110 tl
bu da arçelik tost makinem 150 tl

yaa cnm bayılıyorum ben senin aldığın bu porselenlereee nerden alıyosun tam istediğim şeylerrr ist. da sosyete pazarında var sanırım ordan mı nerden ??? :2:

aclya bende kaselerini çok beğendim. Aynılarını migrosta gördüm iki tanesi 6.90 mı neydi.
Pahalı geldi bana biraz. 6 tane aldığımızı düşünürsek.
Sen nerden kaça aldın acaba?

Teşekkür ederim canlarım.Ben İzmitte oturuyorum burda paşabahçe ürünleri satan yerler var,züccaciyeler filan.Oralardan bulup topluyorum :92: Pandomimcim son 2 kaseyi tuzluk ve biberlikleri migrostan aldım.Evet kaseler 7 liraydı, 6 tane alsan 21lira eder canım ve burdaki fiyatlara göre normal kalıyor çünkü bu tür beyaz porselenler pahalı biraz. tuzluk ve biberliği de 3 liraya aldım.Farklı yerlerden alıp birleştiriyorum

Ayrıca;
DyGLu , Aybk , GeCe_KuSu Güle güle kullanın canlarım aldıklarınızı ,hepsi çok güzel.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım bilgi için. Tekrar hayırlı olsun.

Ayb ve gece kusu gülle gülle kullanin kizlar,özellikle tacin kirmizili nevresim takimi cok hos..

aclya izmitte neresinde o pasabahce dükkani cnm? fethiye cad. tarafindami?

Ayb ve gece kusu gülle gülle kullanin kizlar,özellikle tacin kirmizili nevresim takimi cok hos..

aclya izmitte neresinde o pasabahce dükkani cnm? fethiye cad. tarafindami?

Canım hani japon pazarı,harikalar dünyası gibi dükkanların olduğu sokak var,belsanın önünden fethiye caddesinin istikametnn aksine dümdüz yürüdüğünde
bir sokak var.Orada canım ,ben o sokağı çok seviyorum :78: Ayrıca Fethiye caddesinde de bir yer var orada da beyaz porselenler var ama accık pahalı orası :98:

Son düzenleme:
güle güle kullanın aldıklarınızı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…