Selam bayanlar öncelikle herkes güle güle kullansın aldıklarınıhaftasonu ankaraya gttim tesadüfen essede %50 indirim vardı haftasonuna özel! İnsanlar talan etmiş herşeyi birşey kalmamış o ayrı ama aldıklarım..
bende hafta sonu ank gittim tesadüfen essedeki indi gördüm harika ürünler gözlerimin önünde satıldı ve bişey almadım okadar kuyruk vardıki sen sanslıymıssın cnm içimde kaldı resmen yazayım dedim
bende hafta sonu ank gittim tesadüfen essedeki indi gördüm harika ürünler gözlerimin önünde satıldı ve bişey almadım okadar kuyruk vardıki sen sanslıymıssın cnm içimde kaldı resmen yazayım dedim
Canım ilk ankamall'a sonra cepaya gittim inanılmaz kuyruk vardı ve ankaradaki günümü kuyrukta bekleyerek harcamak istemedim. Malum sevgilimi askere yolluyorumona bu işkenceyi yapamk istemedim ama sonra pazar günü panoroya gittik bi baktık orda sıra falan yok ama pek de bişey kalmamıştı bende ancak bunları alabildim artık kısmet başka indirimlere cnm
Ayrıca Gece kusu, Sinoplu , Dyglu ve matmazel teşekkür ederim bayanlar
canım çok güzelmiş, ama bu tarz örtüler hemde beyaz olarak günlük kullanamazsın, bunu düşünerek tercih yap, günlük kullanmak için sade bir örtü alırsan bunuda özel zamanlarda kullanabilirsin bence model olarak çok güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?