eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Selam bayanlar öncelikle herkes güle güle kullansın aldıklarını haftasonu ankaraya gttim tesadüfen essede %50 indirim vardı haftasonuna özel! İnsanlar talan etmiş herşeyi birşey kalmamış o ayrı ama aldıklarım..

çelik tencerelerim büyüktü artan yemekler için böyle birşey alıcaktım görünce aldım hemen

Bir de narenciye sıkacağı bunun kırmızısı resimde güzel çıkmamış aslında sırf beğendiim için aldım..

Son düzenleme:
ezgihakan güle güle kullan..

acelya evet biliyorum o sokagi canim... accik pahali dedigin dükkani merak ettim orayi hatirlayamadim bak..
gidince ugrarim ama sagol

kızlar bunlarda benim limonluğum, erzak kaplarım, ölçü kaşıkalrım, eldivenim ve tutacım bakalım beğenecekmisiniz

bal_boceği çok güzel canım güle güle kullan.O limonluktan bende de var çok şirin ama pek kullanşlı değil siyah_inci sen de güle güle kullan çok güzel tatlım.Ben de patates kesici alıcam sen doreden almışsın heralde canım 12.50 tlye

Son düzenleme:
güle güle kullanın kızlar cok ciciler..patates dilimleyicide süper zamanında bime gelmişti alsaydım keşke

Canım ilk ankamall'a sonra cepaya gittim inanılmaz kuyruk vardı ve ankaradaki günümü kuyrukta bekleyerek harcamak istemedim. Malum sevgilimi askere yolluyorum ona bu işkenceyi yapamk istemedim ama sonra pazar günü panoroya gittik bi baktık orda sıra falan yok ama pek de bişey kalmamıştı bende ancak bunları alabildim artık kısmet başka indirimlere cnm

Ayrıca Gece kusu, Sinoplu , Dyglu ve matmazel teşekkür ederim bayanlar

Son düzenleme:
Bal boceği güle güle kullan cnm aldıklarını. Siyah inci sen de güle güle kullan cnm yengem de dore satıyor benim yılbaşı diye kırmızı yapmışlar çoğu şeyi önceden mordu bunları daha çok beğendim bende isticem birşeyler bakalım..

haklısın cnm şimdiden allahım kavustursun nişanlımda parar teslim olucak bişi kalmadı yaa

Kızlar bu yatak örtüsü nasıl sizce. Markafonide indirimde. Kararsız kaldım biraz

canım çok güzelmiş, ama bu tarz örtüler hemde beyaz olarak günlük kullanamazsın, bunu düşünerek tercih yap, günlük kullanmak için sade bir örtü alırsan bunuda özel zamanlarda kullanabilirsin bence model olarak çok güzell

Doğru söylüyosun canım. Bide günlük alıcam zaten. Bu fiyatı uygunken alayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…