Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Tupperware, yemegi sicak tutma özelligi var.
![]()
Ekmek veya taze sebzeyi saklama kabi
![]()
Bundan 3 adet aldim en büyük boyu bu 7,5 lt, digerleri daha ufak..
Tupper ürünlerine simdiye dek fazla sarmadim ama bazi ürünleri güzel gercekten
heran aliskanlik yapabilir![]()
yaa cnm bayılıyorum ben senin aldığın bu porselenlereee nerden alıyosun tam istediğim şeylerrr ist. da sosyete pazarında var sanırım ordan mı nerden ??? :2:![]()
Kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın.. aclya tülbentlerin güzelmiş canım servis kaseleride cok güzelmiş..:) nerden aldın
süpürgeli cadı,meyve catalların cok şekermiş..biraz daha büyük olaydı![]()
aclya bende kaselerini çok beğendim. Aynılarını migrosta gördüm iki tanesi 6.90 mı neydi.
Pahalı geldi bana biraz. 6 tane aldığımızı düşünürsek.
Sen nerden kaça aldın acaba?
Teşekkür ederim canlarım.Ben İzmitte oturuyorum burda paşabahçe ürünleri satan yerler var,züccaciyeler filan.Oralardan bulup topluyorum :92: Pandomimcim son 2 kaseyi tuzluk ve biberlikleri migrostan aldım.Evet kaseler 7 liraydı, 6 tane alsan 21lira eder canım ve burdaki fiyatlara göre normal kalıyor çünkü bu tür beyaz porselenler pahalı biraz. tuzluk ve biberliği de 3 liraya aldım.Farklı yerlerden alıp birleştiriyorum
Ayrıca;
DyGLu , Aybk , GeCe_KuSu Güle güle kullanın canlarım aldıklarınızı ,hepsi çok güzel.
Ayb ve gece kusu gülle gülle kullanin kizlar,özellikle tacin kirmizili nevresim takimi cok hos..
aclya izmitte neresinde o pasabahce dükkani cnm? fethiye cad. tarafindami?