EYALET 9 ///Niedersachsen Paylasim Alani(Tanisma)

D

Duygu58

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Duygu58
Selam hanimlar,
Hannover cevresinden kimse yokmuu....yerimseniben

• Konu Sahibi Duygu58
duygucum yeni gordum sanirim en yakin benim sana ben Hamburg merkezdeyim canim ama anlamadim ailen sivas ta sen hannoverde ogrencimisin?

• Konu Sahibi Duygu58
Duygucum, Hannoverin neresindensin, bende Hannoverde yasiyorum. Selamlar :1rolleyes:

• Konu Sahibi Duygu58
selam duyguu bende hannoverde yaşıyordum 7 sene oldu türkiyeye döneli
çokta mutluyum ama özledim oraları ve arkadaşlarımı:çok üzgünüm: gurbet hasreti çekmediğim içinde mutluyumsırnaşık şey

• Konu Sahibi Duygu58
Merhaba arkadaslar..
Ben northeim dan Filiz..Ama göttingen li sayilirim.Burdan cok orada vakit geciriyorum desem yalan olmaz..(alisveris falan)Burada görüstügüm pek arkadasim yok...Eger sizinde bu gurbet ellerde arkadasa dosta ihtiyaciniz varsa buyrun , kocaman bir arkadas gurubumuz olsun...

• Konu Sahibi Duygu58
Dogdugum yer büyüdügüm yer.cok özlemişim oraları.bekle Hannover Firari Kiz geliyor:dance::sm_cool:

• Konu Sahibi Duygu58
iyi geceler arkadaslar...

Bende hannoverde yasiyorum..

Tanisalim kaynasalim:Roflol:

• Konu Sahibi Duygu58
merhaba arkadaşlar!
eşim de hannover a taşınmak istiyor ama ben pek sıcak bakmıyorum sizce nasıl olur? su an ankaradayız.. değer miki!

• Konu Sahibi Duygu58
canim Hannover Ankaraya göre kücük bir sehir...
Burasi almanyadanin en modern sehri diyebiliriz cünkü bir Fuar sehri, ve en güzel en kibar almanca burda konusulur..
Ama tabi almanyanin her sehrinde oldugu gibi hannoverdede monotonluk var..

• Konu Sahibi Duygu58
kizlar hannoverin neresinde kaliyorsunuz?
Ben Vahrenwald de oturuyorum

• Konu Sahibi Duygu58
kizlar bende hannoverdenim, tanismak isteyen arkadaslar buyursun sohbet edelim tanisalim belkide yeni arkadasliklar dogar ne derseniz :1hug:

• Konu Sahibi Duygu58
bencede tanisalim kizlar yaa nerelerdesiniz kimse yazmiyor

• Konu Sahibi Duygu58
duygu136 tanisalim canimda sen bursa dasin burda almanya hannover civari tanisiyo:)

• Konu Sahibi Duygu58
kizlar beni duyan varrrrmiiii?ben biraz karistim .

• Konu Sahibi Duygu58
selam huysuzcum!yineben!desene sonunda senin kafanida karistirmayi becerdim.ama niyeyse ben senin bana cevabinida yaklasik bir saat sonra bulabildim.bakalim bir sonraki yazilari okumayi ne zaman gerceklestiricem!!!dedim ya ben bilgisayarda cooooook yeniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…