EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

Ramazan Bayraminiz Mübarek Olsun Hessenli Bayanlar a.s.

Ay Haberim Oldu Almanya suan cok sogukmus yaa napicaz böyle insan depresyona giriyor. Desenize ben Nisanimda üsüyecegim :) Burada hava cok güzel umarim dönene kadar öyle kalir da biraz günes depolamis olurum :1rolleyes:

Ben size günes yolluyorum gelmiyor mu yaa nerde takili kaliyor acaba CADIARZU

Sevgi cim ( SEVGI 8) üyelikten cikmissin ve epeydir yazmamissin, bunu okursan ya özelime mesaj at veya buraya yaz güzelim. Hersey yolundami cok merak ediyorum, birden yok oldun :gitme:

merhaba bayanlar almanyaya üniversite okumak için gelmeyi düşünüyorum ayrıca belçikayada gelin geleceğim nasipse ins.Tr de bilgisayar bölümü okuorum almanyada bilgisayar müh.okuma hakkım war.en azından mesleğim olsun calısayım istiorum.yurtdışından memnunmusunuz hem eğitim hem evlilik hem iş açısından yorumlarrınızı bekliorum bayanlar???

merhaba bayanlar almanyaya üniversite okumak için gelmeyi düşünüyorum ayrıca belçikayada gelin geleceğim nasipse ins.Tr de bilgisayar bölümü okuorum almanyada bilgisayar müh.okuma hakkım war.en azından mesleğim olsun calısayım istiorum.yurtdışından memnunmusunuz hem eğitim hem evlilik hem iş açısından yorumlarrınızı bekliorum bayanlar???

evlilik konusunda bisey diyemem o biraz sans isi cnm ama üniversite konusunda en aci tecrübeyi ben yasadim.eger hem evlilik hem üniversite düsünüyosan cok zor ben birakmak zorunda kaldim..okulumu yarida birakdim geldim burda devam etmek icin bi dünya dil sinavina girdim en son üniversiteye basladim ama olmadi iste simdi kafama vuruyorum ama nafile..gerci bitirip gelsem bu seferde diploma denklik olayi var.bence iyi planla her seyi arastir.disardan göründügü gibi kolay degilmis....

arkadaşlarr
almanyaya istanbuldan ev taşıma ile bi fikriniz varmı
nakliye vs taşıyan varmı
fiyat bileniniz varmıı yoksa oaradan yenimi almak uygun olur?

arkadaşlarr
almanyaya istanbuldan ev taşıma ile bi fikriniz varmı
nakliye vs taşıyan varmı
fiyat bileniniz varmıı yoksa oaradan yenimi almak uygun olur?

valla bilmiyorum ama dolandiricilara denk gelenler var onu biliyorum.. dikkat edin aman..

arkadaslar bende halime bende almanya'dayim frankfurt yakininda großgrau a bagli RAUNHEIM da oturuyorum..frankfurt havaalanina 15-20 dk uzakliktayim bende sizlerle tanismakk msnde filan gorusmek isterim...

hmm burasi bayagi sessiz kalmis, neredesiniz bayanlar :)

Nevin51 bende Darmstadttayim :)

X