- 26 Ekim 2006
- 3.074
- 8
mlisa canim benim ilk hamileligim planli diildi. Esim yilbasi icin bi kac gunlugune gelmisti malum ben gidemiyodum o arada oldu. Benim konsoloslukta yasadigim kötü bi sey var. Hala aynimi bilmiyorum vize basvurun icin bi bölmeye giriyosun camin arkasinda kadin mikrofondan konusuyo. Beni hamile gördü esiminde iki cocuguu var daha önceden onlarla ilgili soru sordu bana ve nerden buldun bu adami ama artik cok gec dedi bende biz tanismadan önce olmus yoksa karisirdim yaptirtmazdim diye dalga gectim . Sonra kadin dosyalarimal iceri gitti ama mikrofonu acik unutmus arka masasinda iki turk bayan benim hakkimda dedikodu yaptilar ve ben duydum. Cama tik tik yaptim mikrofon acik kalmis gelin sohbet edelim dedim mosmor oldular. Ama kadingelip benden su eksik bu eksik diyince artik gucum bitti bende agladim ordan alman ama iyi turkce konusan bi polis geldi.Ben dedim simdi gidersem gene kuyrugun sonuna giricem ayni seyler nedne bunu bana yapiyosunuz ben ne yaptim size diye agladim orda polise. Poliste ilk zaman sizin cok hakkiniz vardi burda ama surekli yalan beyanlardan hep haklarinizi kaybettiniz senin sucun diil dedi. ben ciktim tekrar geldim polis beni sira basina aldi ama bu sefer siradaki turkler nasil bagriyor öne gecemez diye benimicin ben daha fena oldum polis kadin siradaydi sicakta hamile yer verseniz dedi kibarca ve ben turklerle almanalr arasinda kaldim bi kisi bana sira vermedi. poliste herkesin kagidini alip bu ekisk git tamamla diye yolladi gerisi geri insanlar bana nasilsöylendiler. Zaten mahser yeri giibi olmus konsolosluk önü. Simdi hatirladikca fena oldum.
O zaman hamileligimi sahte diye dusundukleri icin cok icerlemistim buraya gelmek icin 3 aylik vize verdiler bana oturumu dogum yapinca 2 ay sonra gidip basvurdum ama banabi kagit imzalattilar bi sene icinde bosanirsam cocugu birakip tr ye dönecegime dair. Bunlar geldi gecti belki onlaraönemsizdi ama bi yastan sonrakendi ülkende belli seviyedeyken baska bi ülkede böyle davranilmak bana cok üzüntü verdi. neyse artikalistik ortama bu hamileligim daha kolay sonucta evimiz var aile olarak bi sorunumuz yok.Oglum kardessiz kalmasin diye kalkistim zaten bu hamilelige ama esime bazen diyorum bak evlilik icin diilmis dimi hamileligim . O da amma takiyosunkafana kac sene olmus ortalik sahte evlilik dolu adamlarin isi bu diyip benden bunaliyor:))Ama bi hukuk sitesi var orda bosanan bosananan forumlar bosanmadan gecmiyor hayret ediyorum.
Simdi aklimageldi esin burda calisiyor dimi eger öyle sorunlar varsa bir kefil gerekyior diye duymustum esini getirebilmesi icin sen genede bu konuda tecrubeli bi avukat bul mutlaka acik kapilar vardir herseyin hayirlisi tez zamanda gelip guzel gunler yasarsin insallah burda.
O zaman hamileligimi sahte diye dusundukleri icin cok icerlemistim buraya gelmek icin 3 aylik vize verdiler bana oturumu dogum yapinca 2 ay sonra gidip basvurdum ama banabi kagit imzalattilar bi sene icinde bosanirsam cocugu birakip tr ye dönecegime dair. Bunlar geldi gecti belki onlaraönemsizdi ama bi yastan sonrakendi ülkende belli seviyedeyken baska bi ülkede böyle davranilmak bana cok üzüntü verdi. neyse artikalistik ortama bu hamileligim daha kolay sonucta evimiz var aile olarak bi sorunumuz yok.Oglum kardessiz kalmasin diye kalkistim zaten bu hamilelige ama esime bazen diyorum bak evlilik icin diilmis dimi hamileligim . O da amma takiyosunkafana kac sene olmus ortalik sahte evlilik dolu adamlarin isi bu diyip benden bunaliyor:))Ama bi hukuk sitesi var orda bosanan bosananan forumlar bosanmadan gecmiyor hayret ediyorum.
Simdi aklimageldi esin burda calisiyor dimi eger öyle sorunlar varsa bir kefil gerekyior diye duymustum esini getirebilmesi icin sen genede bu konuda tecrubeli bi avukat bul mutlaka acik kapilar vardir herseyin hayirlisi tez zamanda gelip guzel gunler yasarsin insallah burda.