- 12 Temmuz 2006
- 1.006
- 0
- 42
tskler yardimin icinyerimseniben hamburgda osdorf lurup tarafindayim ya sen nerdesin??
ben st paulıdeyım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tskler yardimin icinyerimseniben hamburgda osdorf lurup tarafindayim ya sen nerdesin??
ben st paulıdeyım canım
Herkese merhaba : )
Uzun zamandir yoktum, yine pek kontrol edemeyecegim ama herkesi selamlamak istedim. Yeniler gelmis: )
Sevgiler,
slmlar oncelikle sen 3 yildir turkiyede bende 3 yildir almanya/hamburgdayim.selam bende yeni üyelerden sayılırım... ben aslında şimdi tr de yaşıorum...3sene evvel hamburgdaydık,orda doğma büyümeydim, 18 yaşında aylemle tr ye temelli dönüş yaptık...veddel de kalıorduk...
tr ye geldikten 6 aysonra nişanlandım ve 5 aylık nişanlılıktan sonra evlendim hihoyyyt evliliğm maşallah iyi gidior...herşey iyi hoş burda ama ne yalan söyliim hamburgdaki arkadaşlarımı ve hamburgdaki sosyal hayatı özlüorum... :a015: almanyada alışıpta gördüün bazı şeyleri burda bulamayınca bazende accayip derecede kıl oluorum ya üstelik burdaki insanlar herşeyi hoş görmüorlar canım ona çok fena sıkılıor yani herşeyin altında bişiy arıorlar, erkekler dersen yiyecekmiş gbi bakıorlar hatta peşine takılıorlar... hepsi diil amma arada bi sapıklar var işte midemi bulandıran :mymeka: almanyada ne giyersen giy kimsecikler bişiy demiordu ama burda öyle diil... arkadaş çevrem fazla yok sadece eşimin iş arkadaşlarının hanımları var görüştüüm... offf... tabi allaha şükür sağlık sıhhat yerinde ve mutluyum amma biraz sıkıcı işte... hamburgda ne var ne yok ya gerçekten merak ediorum...orda yaşarken pek kıymetini bilememişimm... :1closedeyes:
selam ruyaba,
offf ya sanki bu mesajı sırf beni çatlatmak için yazmışsınşakkıdı oldukça güzel olduundan eminim hamburgun inşallah tamamen alışırım ya ordaki gece hayatını özledim valla neydi o öyle yaa:jeyyar: cumartesi geceleri offf... burda malesef öyle bi imkan yooook...senağlamaolsada zaten olsa bile, tecavüzle biter heralde gecenin sonu:çok üzgünüm: onun için sadece kocişimle akşam bi iki tur atarız işlek caddelerdekaydirigubbakcemile
burda da havalar soğuk sayılır bazıları hatta kar maskesiyle dolaşıor haala:1ninca:
siz ithal gelin olarakmı hamburga gittiniz? peki nasıl alıştınız, dil ne durumda yani öğrenebildinizmi??? türkiyeyi özledinizmi merak ettim valla?? memleket neresi??? :1rolleyes: vveeeeee en önemlisi tr mi daha iyi almanyamı sizce??? cevaplarınızı bekliorumm:ecrin_bebek: öptümm:1hug:
hihoyyytselaaaam ruyaba demek hataylısın, bende sivastayım ok burasıda gayet modern felanda işşştteeee anlattııım gbi biraz kuru...amma tabi ben burayıda altına üstüne getirrdimmmşakkıdı bi anlatsam şu 3yıldır burada ne numaralar çevirdiimi, ağzınız 2 metre açık kalır vallasırnaşık şey neleeer yaptım neleeer, burdakiler şoke oldu bana diorlar türk deilsin heralde haha:lepi:
eee siz nasıl "rahat"eğleniorsunuz kocişinle??sositososito disko felanmı? anlıyamadımda pek daha doğrusu anlamak istemedim...çnkü ben kocamla orda olsaydım heralde okadar "rahat" eğlenemezdim çnküüü ordaki karı kızdan accayip derecede kıskanırdım, kavgayla biterdi akşamımız heralde:mymeka: ne biliim eğer kastın rahattan öyle mekanlarsa sorum var: nasıl kıskanmıorsun? yani banada bi öneride bulun yoksa gebericem bu kıskançlıımın sonunda:1no2: birde ne biliim yüzme havuzlarına gidermisiniz yazın felan hani orda ayrı bölümlerde çıplaklarında yüzme mekanı var ya belki gitmişinizdir nasıl karşıladın yani garip geldimi? benim bi arkadaşımda ithal gelin olarak gittide söyledii ilk şey bana telefonda şuydu(oraları görmüş tabi): aboooo gı, bu ne ahlaksızlık böööle!!?:roflol: yoksa oralara gitmezmisin hani kıskançlık felan olur ya...ben mesela allah göstermesinde öyle yerleri burda olsa gitmezdim kocamla hatta yüzme havuzuna bilem! helede disko aslaaa!!!kendim olsam ok amma kocamla HAYIR!!!ALLAH KORUSUN...büyük söylemekten allaha sığınırım...
amaaan gene çenem düştü....k.i.b.güzelim öptüümşakkıdı
Herkeze tekrar slm 10 aydan beri girmemistim birdaha bakiyim dedim nsanlar bayagi birbirleriyle kaynasmis eski sogukluk kalmamis memun oldum tekrar gelmeyi düsünüyorum görüsürüz
Merhaba deryacox ben de buradayım..