EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

ben 6 senelik evliyim cocugum olmadi 17 senedir burdayim edirneliyim uzunköprü cingene diyor arkadaslar eylenceli insanim cümbüs severim eylenmeyi severim

ben 26 senedir evliyim bir oglus soparim var istanbul domali almanya yaslili

ben izmirliyim evliyim iki canavarim var bendee 17 senedir burdayim ital gelinim ve gencim güzelim cok hosum bu kadar e birde cok marifetliyimdir kendimle hic övünmem yani:Roflol::Roflol:

istersen huysuza sorabilirsin söylediklerimi dogrularmisin canim:mymeka:

huysuz tek tek niye yaziyon basim döndü biriktir hepsini yaz bekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kafamçokkarıştı

Aynen o saydiklarindan bu kizanda mevcuttur parmak basarim
ama en cutiru benumdurrrr:Roflol::Roflol:

hexemm yani bos kalma yine kacma diyem bak cilguna söylerim senişutarafagitti

yaa arladaslar ben bilgisayardan anlamam ben habire bekliyom ya
nasil anlicam, geri yazdiginizi

yukarda mavi dönüyormus gigi bir ok var arasira ona bas sayfan yenilenip son gelismeyi gösterir

üste yeni mesajlar var ya oraya bak bir sey yazilinca orda cikiyo sayfaya devamli bakinca göremesin bizim konunun basligi cikinca son mesaja tikla ben öyle yapiyom

kizlar ben kaciyom sabah 6tida kalkicam size bol sohbetler tatli uykular öpüldünüz

citir ve huysuz kadin iyi geceler bende yaticam bügün erken iyi gecelerrrrrŞeniz

hayriniza yazin yanlis yeremi bakiyorum huuuuuuuuu nerdesiniz be moreler

bak canim bilgisayarin yukarisinda kare icinde carpi var onun yaninda bir kare daha var iki ok isareti birbirinin icine giriyomus gibi ona arada bir bas sayfa yenileniyo anladinmi o zaman yeni mesaj yazilmismi görürsün

tam olarak anlamadim ama yarin aksam daha iyi ögrenirim insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…