EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

Bosunami cadilik yapiyorsun, el at iste sihirli güclerinlesengözlerimebaksanab

Huysuz- citir bajum deminden beri burdasin biseyler yaz, ses verrnaniknanik

canim yoktunuz bi bende yok olim dedim merak ettin icin sagol

hexe ütülerini bitirince benimkinide yapar dimi yolla banada yani :sm_cool:

klava:klava:klava:
yuh bana bi elma resmi ekliyemedim laelaelaelaelae

Ayol ben senin gibi gezgincimiyim:dilcikar:sırnaşık şey
Ahh nerdeee, adam haftalik ise gidiyor, ben ancak haftasonlari arabayi kullanabiliyorum. Bana kalsa araba, adamin tüm ayligi benzine gidecek...:Roflol:

bak kacarim simdi yazin gayri
nasilsiniz hosnutmusunuz valla ben okudum dertlerden iyce kafayi yedimlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

nerde bizim kelebebek sevgicim oda yok ortalarda ikiside firarmi etti nee

bende diyom bunlar niye yazmiyo sayfa atlamis bakiyom öyle laelaelaelaelae

huysuuz kafamçokkarıştı böylemi oldun canim kafanini fazla karistirma yazik sana

sevgi al kiz arabayi adamdan gel buraya sana cig köfte yaparim börekler acarim oh gezer tozariz demi huysuz :sm_cool::sm_cool:

kelebek yok ortada kimbilir nerde ucmus kelebek zati kelebegin ömrü bir saatir

:Roflol::Roflol::Roflol:kelebeklülülülülülü

kizdirirsam gelir belki

allah allah bunu duydumya, kimse durduramaz beni:Roflol:
Artik bi haftasonu kaciricam arabayijeyyar

psssst fistiklar burdayim geldim dert okudum...geldigim gibide gidiyom...nereyemi wc ye bi sigara icimde geliiimm....offf uykumda var ama ..neyse geliyom birazdan

nerde cigköfte hexe bende isterem kelebekkide getirem ohh bi güzel yeriz:içelim::içelim: en cok ben yerem

nah bögle kafamçokkarıştı yapiyor bu bilgisayar beni hep takiliyor yada donuyor sinir oldumklava:

sahiden diyom söyle yaza dogru nisan yada mayista piknik yapalim söyle kirlara uzanalim cicekler acmis bahar gelmis cimenlere yayilmisiz kelebek ucuyo bir taraftan kizlari toplariz güzel bir gün geciririz ne dersiniz:sm_cool::sm_cool:

hayal degil gercek:mymeka:

Ay valla cok güzel bir teklif hemen hazirlanayim söööyyyle icimiz acilir dimi :sm_cool: ay gelse su bahar simdiden biktim soguktan evden cikasim gelmiyor

ucarim tabi ozaman tig gibi olup ucucam..yaf aynaya baktimda zayiflayinca burnumda zayiflarmi acep:uhm:sırnaşık şey:Roflol:

cig köfte dedinde citirim..karar verdim kk daki bütün yemek tariflerini yapip resimlerini koycamtatlicadiarzu delimiyim neyim???????????????

anasina yollamiyo
geryyyy
gerüüü???
geriiiii
allahin gerisiiiiKötü Kazen:mymeka:neyse düsünmiiim fazla

patates köftesini baptim bugün güzel oldu olusum ilk dafa bu cok güzel olmus anne dedi

kebelek ne diyon sen annem senin uykun gelmis hadi git yat sen sabah salim kafayla yaz ne yemegi kim anasini kime göndermiyo burnin niye kücülsunlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…