EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

sevgi hos geldin canim nasilsin ben her yerde gözüm kulagim varr:Roflol::Roflol::Roflol:

huysuz geldim hem cigiriyonuz hem gidiyonyonuz cadilar konferansini yarim biraktim geldim:mymeka: seker kacmis naniknanik

huysuz neyapiyon canim dedim bir konu okudum cok sinirlendim bu dünyanin civisi cikmis vala adam karisini aldatiyo kendi evinde birde telefona cekiyo görüntüleri kadin görmüs ay inanmiyorum ya bu ne ya Kötü Kazen ben yarin adami takibe gidicem yok artik güvenmek yok ne me lazim:tomato::tomato:

sevgi sen okumusun onu yorumun yaziyodu sen ne düsünüyosun bu konuda ay yazik kadina ya erkeklerde kadinlarda sapitmis allah sonumuzu hayir etsin

CADIARZUlaelaelaelaelae

Ya cadim, ben olsam delirirdim ya. Allah kimsenin basina vermesin. KAdincagiz napsin, birde cocugu var, adam ilk defada aldatmamis. Bence en hayirlisi ayrilmak. böyle bir adamdan hersey beklenir. Birde düsünün yani, kadinin evinde, oturmaodasinda yapyiorlar..... Pislikler yaaaa:mymeka::mymeka:

inan burda olsa adam bogarim o adami serefsiz adam yazi yazi git bari baska yerde yap o isi kadinda yani pes bile bile adamin evine gidiyo onada ne denir bilmem söylemicem anlamisindir adi kadin anlamadim kadinlarimizmi erkeklermii daha serefsiz bu olaylari artik SIKCA DUYUYORUZ neden anlamiyorum

:mymeka::mymeka::mymeka:

huysuz yarin takibe baslayalim bizimkileri ne dersi yok olmicak böyle:mymeka:

sengözlerimebaksanab:1ninca:

kelebeki rahatsiz etme belki isi gücü vardir gece gece:Roflol::Roflol::Roflol:

aynen canim valla Allah korusun bu durumda ben ne yaparim bilmem ama ilk isim sünnet olur herhaldem

iyilik canim ne yapalim huysuzla burdayiz sevgide burdaydi ama gelir belki

sen nerdesin almanyanin kendini anlatsan birazcik taniyalim seni:1hug:

X