E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hexe
-
saol canim, tabii öyle hayirlisi olsun derim herzaman, insaniz üzülüyoruz olanlara ama biliyoruz ki herseyin bir sebebi var. Allah eli ayagi düzgün, saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin herkese, Nasipte ne varsa o dimi yani yerimseniben
öyle arkadasim hakina hayirlisi neyse o olsun ilk cocugunmu baska varmi
hexecim werkkisteyi biliyosundur, diplomam burada gecmediginden oraya gidiyorum kosmetik ve kuaförlük bölümüne, burdanda bi kagit parcam olsun dedim, bos oturmaktan iyidir diye, nasipse trye temelli gittigimde meslegimi orda yapmak istiyorum, cünkü görüyorumki güzellik salonlarina pek ragbet yok buralarda, kuaför kayniyo heryer, bitane güzellik salonu görmedim desem bilmem inanirmisin, düsseldorfta gördüm ama burda yani duisburgda diil... :1no2:
olsun canim sen burdanda al diplomani elinde ne güzel meslegin var dünyanin neresinde olursan ol issiz kalmasin altin bilizigin tr ye gitmeyimi düsünüyosunuz beli bir zaman sonra yoksa benmi öyle anladim:1rolleyes:
iyiyim sibelcigim bende ne olsun sen yakin oturuyodun demi bulusmaya gelememistin arabanmi bozulmustu senin yanlismi hatirliyorum sen calisiyomusun nasil geciyo hayatin ben calismiyorum evdeyim ev is v´cokuklar is bitmiyo ev hayatini daha cok seviyorummmŞeniz
Haklisin canim, bizim meslegimizde bir deyim vardir, bilmem duydunmu hic, dünyada kadin nesli tükenmeden bu meslekte ac kalinmaz diye :roflol: Gercekten altin bilezik dedigin gibi... Türkiyeye gitmek hep aklimizda canim, esim üniversiteden yeni mezun oldu, oda meslegini eline aldi, 1-2 sene burda tecrübe edindikten sonra temelli gitmeyi düsünüyoruz kismetse tabii. Esimde trden gelme, onun icin aklimiz vatanimizda, esim alman vatandasi oldu, oturum sorunumuzda olmadigindan ins en yakin zamanda gidicez vatanimiza :dance:
ach ne güzel baby cim insallah tüm isteklerin gerceklesir...ben de cok fazla burda kalmayi düsünmüyorum..kendime 5 sene verdimşakkıdı:1hug:
iyi etmissin sibelcim, en güzel yillarimizi burada harcamak istemiyoruz acikcasi, cünkü hasretlik cok yakiyo bazen bizi, esimde trden gelme oldugundan oda memnun diil buralardan, Allah herkese istedigi yeri nasip etsin ins, sen neresindesin almanyanin sibelcim, minik kuscum sende yaziver neresinden oldugunu a.s. Benim konuma takildik, bencillik etmiim fazla, birazda siz anlatin kendinizi hexeee bekliyorum hee tatlicadiarzu
ben anlatim ya kizzzzz:mymeka: bu sitede her kes ögrendi artik benii:roflol::roflol::roflol::roflol:
mein baby 22 sor anlatayim canimmmmmm:icecream:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?