EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaaaaaa:1shok: cociko sen bu saate gelirmiydin canim nasilsin iyimisin uyumadinmi sen bu saate neler yapiyosun anlat bakalimm:mymeka:Şeniz

yok ya uyuyamadim nedendir bilmiyom sen bakiyom görev basindasin herkes ekonomik krize girmis neler olmus böyletatlicadiarzu

canim herkesin derdi ayri ayri ama elden bir sey gelmiyo mecburuz yasamaya

ev ekonamisini iyi bilirsek fazla zor olmaz iki aliyosak bir aliriz her seyi bir yolu vardir calisan kadinlar daha fazla harciyo bende minik kus ne zaman görsem carcida pazarda ondan sonrada yetisemiyom diyo

not bu sadece minik kus icindir :roflol::roflol::roflol:

azicik dedikodusunu yapiyoz kimse söylemesin :mymeka:

evet haklisin bak cok harciyanlar nasil dökülüpte yazmislarlaelaelaelaelae yetismiyo diye harcamayi bilmiyo bunlar valla sora da admlara kizarlar :oklava:

cocisko alisverise gidelim ucukluk baslamis kiz kimseye deme ama

senle ben gerci sevmeyiz gezmeyi carsi pazar amaa:roflol::roflol::roflol:

eslingene gidelim kahvalti yapariz ordanda dolasiriz he ne dersiniz
:icecream:

hexecim merhaba... bende burdayim, ama fazla kalamayacagim, uykusuzluktan ölüyorum laelaelaelaelae ama yarim saat kadar burdayim, sen burdamisin canim ??? :icecream:

hos geldin canim nasilsin doktorun ne dedi her sey yolundamiŞeniz

cok uykun varda burda ne isin var :mymeka:yatsana anem sen fazla yormaman gerekiyo kendini

hos geldin canim nasilsin doktorun ne dedi her sey yolundamiŞeniz

cok uykun varda burda ne isin var :mymeka:yatsana anem sen fazla yormaman gerekiyo kendini

iyiyim hexecim saol, sabah gittim kan aldilar 3 tüp, ultrasona girdim, hersey normal, icim temizlenmis, bisi kalmamis öle dedi doktor, subatin 7`sinde hormon testi yapilacak, ayrica iki tane humangenetik doktorundan termin alicaz, test icin, yogun biz zaman dilimi bizi bekliyor anliyacagin canim kafamçokkarıştı hayirlisi oldun ne diyelim.

Uykum cok var ama yarin evde olacagim icin rahatim, yoksa coktan yatardim, iyilestim artik, kötü bi durum yok, bitti gitti yani, iyiyim cok sükür, sen napiyosun nasilsin canim görüsmeyeli, neler yaptin?????? :kahve:

canim iyi olmana sevindim insallah her sey yoluna girer

sen ginede ayaklarina dikkat et soguk alma emi

ben bügün tembelik etim bütün gün evdeydim aldim leptopu elime kk da dolandim durdum senin verdigin maske icin malzemeleri almaya gitcektim ama evden cikamadim neyse yarin artik bügün cok tembeldim oh sefam olsun

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yani pek bir sey yapmadim bügün haka yarar bir sey yokkkk

canim iyi olmana sevindim insallah her sey yoluna girer

sen ginede ayaklarina dikkat et soguk alma emi

ben bügün tembelik etim bütün gün evdeydim aldim leptopu elime kk da dolandim durdum senin verdigin maske icin malzemeleri almaya gitcektim ama evden cikamadim neyse yarin artik bügün cok tembeldim oh sefam olsun

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yani pek bir sey yapmadim bügün haka yarar bir sey yokkkk

genel yazismadayim gelsene....

ordan yazisalim
daha iyi oluyo
hizli hizli :dance:

Sibelcim yazdigin saatte inaniyorumki uyyorlardi ,ben dahil:roflol:

Ama simdi nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
Cilginim seni pek tembel gördüm dükkani ihmal edin ,beyin iylestide senmi kaykildin Şeniz

Hexe hanimcim biliyorum saatiniz deyil yinede bir merhaba diyim dedimmmmm:1hug:

Bersucummmm internet kar altindami kaldi yazmaz oldun gelmez oldun yinede öpücüklerimizi al canimŞeniz

Caciscoooo minik kus sizlerle birtürlü karsilasamiyom gizli acanla takipmi edem:1ninca:

Tüm arkadaslarrrr hayirli gün dileklerimle dükkani acmis bulunuyorummmm:teytey:

sizleri sevgiyle kucakliyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz

ben geldim dizi seyrediyodummmmm

sibel huysuzzz nasilsinizzzzzzzŞeniz

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

baska kimler var gelin bakalimmmmm:mymeka:

bende iyiyim canim kac gündür tembelik ediyorum evde bir o yana bir buyana haci yatmaz gibi devriliyom vala :roflol::roflol::roflol:

kisin öyle oluyom bazi zamanlarda hep uyku halinde oluyom nedense malum günümdeyim birde yaz gelsede üstümdeki rehabet kalksa onun disinda allaha sükür iyiyimmm

sen neler yapiyosun canim calismiyomusun sen calisiyosan nerde calisiyosun kendinden bahsetsene birazzzzzz:kahve:

huysuz gelseneeeeeee:mymeka:

Sibellcim seni daha evel fark etmedim canim kusura bakmaa.s.
gelip tekme tokat cagirsaydinnnnn

Back