EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hele sükür gördün mesajiiiiiiii:mymeka:

adamin sarti bir gün yemege gitcekmisin öyle dedi o zaman degistircek senin istedigin gibi sarkiyiiiiiijeyyara.s vala öyle dedi neden acabaaaaaaaa:icecream:

UYYYYYYYYYY desene adamcagiz nerden bilmis ,simdiden acidim ona iflas eder ödeme aninda, atarlar bulasik yikamaya :roflol::roflol::roflol::roflol:

Sen beyendinmi onu sögle

eh iste olmusssssssssssss yerimseniben

yani ben yazsam ne neler yazardim amaa zamanim yokkkkkkknaniknanik

güzel< olmusssssssŞeniz

günaydin kizlarrr bügün erken kaktim acayim dedim dükkani bari azcik havalansin lülülülülülü

vatana milete hayirli olsun erken kaktimda ne oldu basiniz göye erdimi

not yatmami kiskananlar icindi:roflol::roflol::roflol:lülülülülülü

insallah gününüz aydin gecer mutlu mesut kalin :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

tesekkürler cilginkiz hexecigim sen gel ben sana asure degil herbisey yapim acemiyim ama karnini doyururum kiz tost falan yaparim iyi artik su böregide yapabiliyom sayende Kayinvaldeler burada hala :( gitsinler bekliyorum öpüldünüz hepiniz

image.php

Ay cilginim yeni resmine bayildim aybögle onu minciklamak geldi icimden yahu mis gibide kokar simcik ayyyyy cok tatliiiiiiiii
bebis halinmi hhheeeeeeeeeee :roflol::1hug:

Günaydin dükkan kapali gördüm hexem bugüm ucusdami:uhm:

Cilginim nerelerdesin beyin nasil oldu canim yoksa sendemi ondan :uhm:

Bersucumm sesin gelmiyor gece nebötlerine sonmu verdin,
tabi hexe zam yapmiyo dimi sengözlerimebaksanab

Tüm kizlar gurbet kuslari nasilsiniz hic ugramaz oldunuz acin yelkenleri bu yana sohbet edelim :kahve: birer kahve icelim .....

Günaydin dükkan kapali gördüm hexem bugüm ucusdami:uhm:

Cilginim nerelerdesin beyin nasil oldu canim yoksa sendemi ondan :uhm:

Bersucumm sesin gelmiyor gece nebötlerine sonmu verdin,
tabi hexe zam yapmiyo dimi sengözlerimebaksanab

Tüm kizlar gurbet kuslari nasilsiniz hic ugramaz oldunuz acin yelkenleri bu yana sohbet edelim :kahve: birer kahve icelim .....

Çıtırım selamlar.(Herkese selamlar bu arada,alınmayın. :roflol:)Karın tokluğuna nöbet tutulmuyo anladım.Hem de türkiyeden geliyorum.Hexenin süpürgesinin hızı bile yetmez.:roflol:
nasılsın çıtırcım?Neler yapıyosun?

Iste Kuzu Kuzu Geldim:icecream::icecream:
Citirim Beni Anmisin Duydum Ve Hemen Geldim,, Sorma Sankim Biraz Bogazim Zonkluyor Ama tamde Emin degilim:çok üzgünüm:
Allahim Hastalik vermesin Cümlemize,, Saglik Gibisi yok,,
Bebisimi Begendin demi :emir_bebek::emir_bebek:
Bersum Icraat Yok Yavrum Süpürgeside Yardim edemez ona:roflol::roflol::roflol:
IYIKI VARSINIZŞeniz

Günaydinnnnnnnnnnn caliskan citirlar,uyuyan güzeller ben dükkani actim uykuya devam edebilirsiniz:roflol::roflol:

Bu gün benim icin önemli bir is görüsmesine gidecegim insallah anlasma saglanirda bende tekrardan calisan hanimlar klubüne üye olurum nedersinizzzzCADIARZU

Gönlünüzdekilerini gerceklestiren bir gün dilerim tatlilarrrrrrrrra.s.a.s.

Günaydin Hayirli Sabahlar Sevgili Bayanlar!!!
Tükkan Acilmis Oh ne güzel Ne Güzel,,, Citirim Sende Olmasan Tarihe Karisacak Burasi,,, Dilerim Gönlünce Gecer Görüsmeniz,,,
Olmassada üzülme Sen Evdede Calisan Icraatli Caliskan Bir Bayansin,,,
Kolay gelsin Hepimize Uyuyanlara Lafim Yok,,, Söz Onlardan Disarilülülülülülü

Günaydın çılgınım ve çıtırım.Şeniz
Çıtırım inşallah hayırlısı olur.Dilerim ki sana uygun bir iştir ve kabul olur.:1hug::1hug:
Çılgınım sen nerelerdesin kayıpsın???Hadi işi gücü var diyoruz ama unutma oldu mu beni.:1rolleyes::1rolleyes:ŞenizŞeniz

günaydin kizlarrrr Şeniz

amanda tükkan acilmis ama toz falan alinmamis yerler silinmemis:mymeka:

huysuz insallah canim hayirli haberlerle dönersin merakla bekliyoruma.sŞeniz

bercsu canim ayaklarin dert görmesin canim cok caliskansin masalah tr leden gelip halimizi hatrimizi soruyon her sey yolundamiŞeniz

cilginnn bir iki laf atmisin bana ama yorum yapmmama hakimi kulaniyom bügünlülülülülülülülülülülülü:icecream: daha senin cok calisman lazim cooooooookŞeniz

Bersucum ,cilginim, hexem olmadi sansim olsaydi annem beni erkek dogururdu dimi ama ne anlamsa bende bilmiyorum erkek olsaydim nesi daha iyi olurdu:uhm::uhm:
neyse herhalde haftaya yine cagiracaklar hayirlisi deyip beklemeden baska care yok can sIkIntisindan iciyom kahveleri sizde buyurun:kahve::kahve:

amaan huysuzcum üzülme ne demisler amasyanin bardahi biri olmazsa biri daha sana is ne diyececek canim benim bos veeeeerrrr yan yatanda bir biyerini yirtanda bir öyle dehil mi canimmmmmyerimseniben ihsallah bir dahakine olur simdiden boolll sanslar jeyyar

Citirim Üzme Bakem Sen Tatli Canini:1hug:
Gün Dogmadan Neler Dogar!!! Hersey Olacagina Varir,, Ondan Ötesine gecemeyiz,,,
Hexe Hanim Buradaki Tozlardanmi Bahs edeyon:icecream:
Ben Calisan Icraatkar Bir Bayanim bi Kerem,,, Sen yorum Yapma Bisikelete Bin Canimmm:roflol:
Cocisko Sen Sözünde Ne zaman Durcan Sekerim:mymeka:
Bersum Seni Unuturmuyum Canim BenimŞeniz Hexenin Nazarlarina Geldim:1closedeyes:
Seni Seviyorum Canim Şeniz

kizlar bu gece ben nöbeteyim silip süpürcem yarin gelince otaligi dagitmayin:mymeka: tamami kiz cocisko sana hic denk gelemiyorum yatatlicadiarzu

hatize asrüre oldumu kiz olduysa nasil oldu kayinvalidenler gitimi bi ses ver iyimisin hayatamisin canimm:roflol::roflol:

felinurrrrrrrrrrr araniyo kayipppppp bilenler bu nr arasinlarrrrr89900033311

acill:mymeka:

kizlar deminden beri eski yazlanlari okudum vala nostaljik olmusssss

ne günlermis be hey gidi günler heyyyyyyy

felinur ses ver kiz merak etim seniiiiiiiiiiiiii:mymeka:

Ne Kadar Ayiiiiip Daha Tükkan Acilmamis
Aaaaaa neredesiniz Bayanlar,,, Hadi Ben Acamasim Calisan Bir Bayanim Cünkime:1closedeyes: Yoksam Bisikelet binmeyemi gittiniztatlicadiarzu
Hexem Tüm Yasananlar gercekten Cok Güzel,, Nostaljiktende Öte,,
Nerelerden Nereye Nerelerde Tanistik yahu:1ninca:
Sizi Tanimak Güzel Seni Tanimak Helelülülülülülü Citirim Nerdesin Sesime Ses ver,, Dud elimden Asalim Daglari Bayirlari,, Bersucum Vatanimin Güzel GülüsüŞeniz
Cocissss:mymeka::mymeka:
MinikKuslaelaelaelaelae KelebebekŞeniz

kizlar bügün hic ugramamisiniz buraya nerdesiniz ayol :mymeka:

ben cok yorgumun ama uyuyomuyorum sizler neler yaptiniz sesime ses verin

tatlicadiarzu

Back