EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hexecim werkkisteyi biliyosundur, diplomam burada gecmediginden oraya gidiyorum kosmetik ve kuaförlük bölümüne, burdanda bi kagit parcam olsun dedim, bos oturmaktan iyidir diye, nasipse trye temelli gittigimde meslegimi orda yapmak istiyorum, cünkü görüyorumki güzellik salonlarina pek ragbet yok buralarda, kuaför kayniyo heryer, bitane güzellik salonu görmedim desem bilmem inanirmisin, düsseldorfta gördüm ama burda yani duisburgda diil... :1no2:

saol canim, tabii öyle hayirlisi olsun derim herzaman, insaniz üzülüyoruz olanlara ama biliyoruz ki herseyin bir sebebi var. Allah eli ayagi düzgün, saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin herkese, Nasipte ne varsa o dimi yani yerimseniben

öyle arkadasim hakina hayirlisi neyse o olsun ilk cocugunmu baska varmi:emir_bebek:

iyiyim sibelcigim bende ne olsun sen yakin oturuyodun demi bulusmaya gelememistin arabanmi bozulmustu senin yanlismi hatirliyorum sen calisiyomusun nasil geciyo hayatin ben calismiyorum evdeyim ev is v´cokuklar is bitmiyo ev hayatini daha cok seviyorummmŞeniz

öyle arkadasim hakina hayirlisi neyse o olsun ilk cocugunmu baska varmi:emir_bebek:

Henüz cocuk sahibi diilim canim, 2 kere düsükten baska icraatim olmadi :roflol: güldügüme bakma, bunu yapmassam kötü olurum, gülmeyi becerebilmem beni ayakta tutan en iyi nedenlerden biri, güzel allahim beni bundan mahrum etmemis cok sükür :utangac:

hexecim werkkisteyi biliyosundur, diplomam burada gecmediginden oraya gidiyorum kosmetik ve kuaförlük bölümüne, burdanda bi kagit parcam olsun dedim, bos oturmaktan iyidir diye, nasipse trye temelli gittigimde meslegimi orda yapmak istiyorum, cünkü görüyorumki güzellik salonlarina pek ragbet yok buralarda, kuaför kayniyo heryer, bitane güzellik salonu görmedim desem bilmem inanirmisin, düsseldorfta gördüm ama burda yani duisburgda diil... :1no2:

olsun canim sen burdanda al diplomani elinde ne güzel meslegin var dünyanin neresinde olursan ol issiz kalmasin altin bilizigin tr ye gitmeyimi düsünüyosunuz beli bir zaman sonra yoksa benmi öyle anladim:1rolleyes:

olsun canim sen burdanda al diplomani elinde ne güzel meslegin var dünyanin neresinde olursan ol issiz kalmasin altin bilizigin tr ye gitmeyimi düsünüyosunuz beli bir zaman sonra yoksa benmi öyle anladim:1rolleyes:

Haklisin canim, bizim meslegimizde bir deyim vardir, bilmem duydunmu hic, dünyada kadin nesli tükenmeden bu meslekte ac kalinmaz diye :roflol: Gercekten altin bilezik dedigin gibi... Türkiyeye gitmek hep aklimizda canim, esim üniversiteden yeni mezun oldu, oda meslegini eline aldi, 1-2 sene burda tecrübe edindikten sonra temelli gitmeyi düsünüyoruz kismetse tabii. Esimde trden gelme, onun icin aklimiz vatanimizda, esim alman vatandasi oldu, oturum sorunumuzda olmadigindan ins en yakin zamanda gidicez vatanimiza :dance:

iyiyim sibelcigim bende ne olsun sen yakin oturuyodun demi bulusmaya gelememistin arabanmi bozulmustu senin yanlismi hatirliyorum sen calisiyomusun nasil geciyo hayatin ben calismiyorum evdeyim ev is v´cokuklar is bitmiyo ev hayatini daha cok seviyorummmŞeniz

evet hexe cim arabam bozuldugu icin gelememistim:çok üzgünüm: ama yine olursa gelmeye caliscam... cok istiyorum sizlerle tanismayi...ben calisiyorum..ev... is... vaktin nasil gectigini anlayamiyorum...

Haklisin canim, bizim meslegimizde bir deyim vardir, bilmem duydunmu hic, dünyada kadin nesli tükenmeden bu meslekte ac kalinmaz diye :roflol: Gercekten altin bilezik dedigin gibi... Türkiyeye gitmek hep aklimizda canim, esim üniversiteden yeni mezun oldu, oda meslegini eline aldi, 1-2 sene burda tecrübe edindikten sonra temelli gitmeyi düsünüyoruz kismetse tabii. Esimde trden gelme, onun icin aklimiz vatanimizda, esim alman vatandasi oldu, oturum sorunumuzda olmadigindan ins en yakin zamanda gidicez vatanimiza :dance:

ach ne güzel baby cim insallah tüm isteklerin gerceklesir...ben de cok fazla burda kalmayi düsünmüyorum..kendime 5 sene verdimşakkıdı:1hug:

ach ne güzel baby cim insallah tüm isteklerin gerceklesir...ben de cok fazla burda kalmayi düsünmüyorum..kendime 5 sene verdimşakkıdı:1hug:

iyi etmissin sibelcim, en güzel yillarimizi burada harcamak istemiyoruz acikcasi, cünkü hasretlik cok yakiyo bazen bizi, esimde trden gelme oldugundan oda memnun diil buralardan, Allah herkese istedigi yeri nasip etsin ins, sen neresindesin almanyanin sibelcim, minik kuscum sende yaziver neresinden oldugunu a.s. Benim konuma takildik, bencillik etmiim fazla, birazda siz anlatin kendinizi hexeee bekliyorum hee tatlicadiarzu

insallah istediginiz gibi tr ye dönersiniz ikinizde her sey gönlünüze göre versin allahim

sibel nerde calisiyosun canim a.s

iyi etmissin sibelcim, en güzel yillarimizi burada harcamak istemiyoruz acikcasi, cünkü hasretlik cok yakiyo bazen bizi, esimde trden gelme oldugundan oda memnun diil buralardan, Allah herkese istedigi yeri nasip etsin ins, sen neresindesin almanyanin sibelcim, minik kuscum sende yaziver neresinden oldugunu a.s. Benim konuma takildik, bencillik etmiim fazla, birazda siz anlatin kendinizi hexeee bekliyorum hee tatlicadiarzu

ben anlatim ya kizzzzz:mymeka: bu sitede her kes ögrendi artik benii:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bi ben kalmisim seni tanimayan olarak hexecim, idare et yeni sayilirim buralarda sırnaşık şey Herkesi yavas yavas taniyorum iste kendimce a.s

mein baby 22 sor anlatayim canimmmmmm:icecream:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

mein baby 22 sor anlatayim canimmmmmm:icecream:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Was machts du jetzt??? zum Beispiel :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Öylesine diyorum yani, mesela hexecim sen nerelisin aslen, trde neredensin ??

ben izmirliyim izmirde dogdum büyüdüm evlenene kadar sonracim evlendim buraya geldim geleli 17 sene oldu esimi cok seviyorum allah bozmasa cok mutluyum ikide canavarim var biri kiz biri oglan

ilgi alanimi her sey giriyo bitkisel seyler güzelik bakim dedikodu falan filan

ay cok hamaratimdir börek cörek aklina ne gelirse her seyi yaparim

ögrenmek istedigin varsa ögretirim sana

piskolojik tedavi ederim insanlari ama bu ara izine ciktimkafamçokkarıştıtatlicadiarzu

:roflol::roflol::roflol::roflol:

masallah yok yok sende yaffff sırnaşık şey Benim ilgi alanim sinirli, kocama asigim, meslegime hastayim, müzige bagliyim, kitap okumaya bayilirim ve sinema vazgecilmezlerim arasindadir, vayy be o kadar sinirli diilmis ilgi alanim :roflol:

Bu arada allah bagislasin canim canavarlarini yerimseniben Allah mutlulugunu daim etsin ins, bende cok mutluyum cok sükür, leyla mecnun aski varya hahhh o bizim askimiz iste :roflol: Birde canavarimiz yada canavarlarimiz olunca cennet bizim icin dünyada baslamis olacak diye umuyorum :emir_bebek: :utangac:

Ama börek cörek isini pek beceremem, esim sulu yemek hastasi, ben bu konuda gelistirdim kendimi, sulu her türlü yemegi harika yaparim :teytey:

Psikolojik olarak kendi kendimin doktoruyum, gülmeyi cok sevdigim icin, ilaca gerek kalmadan üzüntülerime care oluyorum nesemle :asigim: Neselenmek icin tatli yememe, komik seyler izlememe görmeme gerek kalmadan, mutlu olmayi becerebiliyorum, buda beni cok rahatlatiyor, hayat veriyor :icecream: :icecream:

slm kizlar naber
hexecim nasilsin
meinbaby ve sibel hosgeldiniz nasilsiniz
ben kelebebek arada ugrarim buralara

kelebek hos geldin canim neredesin gene kiz sen :mymeka:

senin ilgi alanin ne canim sen nerlerdesin gene karabatak gibi kayboluyon

:roflol::roflol:

hosgeldin kelebebekcim a.s. Gel katil sende muhabbete , bi zahmet tanitirsan kendini kisaca sevinirim, ben biraz cahilimde bu konuda, herkesi daha yeni yeni taniyorum jeyyar :roflol: bu arada yarismaci arkadaslarada basarilar dileyebilirsin sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Evet can kulagiyla dinliyorum seni :dance: :kahve:

Back